Un vis te trece dincolo de un simplu eveniment. Și un vis m-a făcut să aleg o nuntă ieșită din comun. M-am gândit că de ce aș alege un eveniment banal, când aș putea ieși din zona de confort?

Am tot analizat prețurile restaurantelor de nuntă din București. Concluzia era că erau cam scumpe pentru ce ofereau. Sălile erau triste și nu ofereau prea multă atmosferă. Așa că m-am îndreptat către o opțiune nonconformistă.

Am ajuns să compar prețurile dintre o nuntă în București, ținând cont că majoritatea invitaților sunt în Capitală, și nunțile, în care includ surprinzător și cazarea, din Poiana Brașov. Cum ar fi  să găsesc un salon de evenimente în Brașov. Am pus ochii pe o locație care mi-a plăcut la Hotel Royal din Poiana Brașov. Iar prețul în total este tot cam același precum aș ieși la o nuntă în București.

Gândește-te cât de eficient este să oferi unui invitat o călătorie frumoasă cu ocazia nunții tale. Practic, de banii darului de nuntă, fiecare invitat iese în câștig cu o minivacanță la munte. Este deci o ocazie inedită atât pentru tine,cât și pentru invitat. Desigur, logistica și organizarea trebuie să funcționeze brici în aceste situații, însă cred că nu puteam să mă gândesc la o idee mai bună decât aceasta. Hotel Royal oferă o mulțime de activități îndoor și outdoor astfel că invitații care se trezesc devreme se pot delecta cu o mulțime de jocuri sau plimbări. Chiar cred că vom face o impresie de milioane.

Meniul arată apetisant, cazarea este la un preț delicios și spațiul este numai bun pentru numărul pe care l-am gândit de invitați. Practic ieșim cam tot pe acolo cu ce am fi cheltuit în București. Am refăcut calculul și suntem încântați de decizie.

Unde pui că peisajul este de milioane! Va fi o seară specială asta e sigur. Biserica cea mai apropiată, este una de vis și este la numai 10 minute distanță de hotel. Biserica Sfântul Ioan Botezătorul este un lăcaș de cult realizat din lemn, cu un aspect tradițional și autentic stilului arhitectural bisericesc maramușean. Cred că are o acustică deoebită. Poiana Brașov se află la o altitudine de 1020 metri, așa că vom fi cu siguranță mai aproape de Dumnezeu.

După slujbă ne vom retrage la restaurant unde mesele vor fi elegant aranjate, iar rigngul de dans e pregătit și spațios. Și aici începe partea interesantă. Am ținut morțiș să am câteva lucruri la nuntă: flori naturale pe mese, muzică aleasă de mine și o nuntă tematică despre cinema la modul general. Ar fi imposibil să aleg un singur film când văd zilnic filme și scriu despre ele la ordinea zilei. Așa că visez la o nuntă unde plăcuțele de mese sunt plăcuțe de film, unde invitațiile vor fi tematice, muzica va fi cinefilă… și distracția va fi ca-n filme.

Am reușit să discut cu firme locale pentru elementele care nu erau incluse de hotel și am ales cele mai potrivite decoruri suplimentare datorită recomandărilor oferite de Hotel Royal. Faptul că am ales servicii locale mă scutește de o cheltuială în plus cu transportul… doar nu era să iau flori din București și să le transport 2-3 ore până la nuntă. Am găsit și un Dj comunicativ în zonă și m-am descurcat cu tot ce era necesar pentru nuntă. Sunt super entuziasmată că logistica este asigurată de Hotel Royal care ne rezolvă și cazarea în Poiana Brașov. Altfel spus, hotelul ne ajută cu transportul invitaților din Brașov până la hotel și înapoi, ceea ce este un mare plus.

Suntem amândoi siguri că această opțiunie este cea mai frumoasă idee pe care am avut-o pentru că… uite-te la acest peisaj!

E superb verdele acesta bogat. Și mă face să mă simt ca o prințesă, ca-n toate basmele copilăriei, când așteptam în vis un prinț să vină pe un cal alb… știi tu… romanticioase d-astea ale copilăriei.

Dar hai să las visarea pentru ziua nunții când toate se vor îndeplini… într-un fel sau în altul.

Ce mi-a mai plăcut la locație este faptul că la Hotel Royal din Poiana Brașov camerele sunt spațioase și elegante, iar acest lucru îmi va face invitații să se simtă comfortabil. Eu, ca invitat la câte o nuntă în afara Bucureștiului am fost mereu atentă la aceste aspecte și dacă mi-a plăcut cazarea, am revenit ulterior acolo în vacanță. Așa că mi-aș dori ca invitații mei să plece cu o carte de vizită a hotelului în ideea de a se reîntoarce în acest colț de rai pe care l-am descoperit și a-și aminti cu plăcere de fericitul eveniment la care au participat.

Mai este puțin mai mult de jumătate de an până la nuntă și deja mă gândesc ce mai am de organizat pentru a ne bucura de “The best time of our life”. Toate persoanele dragi vor fi alături de noi și aștept cu nerăbdare să spun în sfârșit “Da”-ul acela oficial.

Articol realizat în cadrul competiției Superblog.