Eram copil și serialul clasic din anii ’70 “Îngerii lui Charlie” – “Charlie’s Angels” rula la TV. A fost unul dintre serialele de acțiune favorite ale mele alături de “Echipa de șoc” – “A-Team” și “MacGyver”. Serialele din acea perioadă aveau ceva aparte pe lângă stilul lor de anii ’70-’80. Îmi plăcea foarte mult felul în care îmbinau acțiunea cu aventura și comedia, lucru pe care îl tot păstrează și astăzi. Poate și de aceea toate aceste trei serii s-au bucurat de reboot-uri în filme și seriale.

Îngerii lui Charlie a fost dintre toate cel mai apreciat și după cele 5 sezoane originale s-a bucurat în anii 2000 de un reboot cinematografic cu Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu în rolurile principale, un serial care nu a prins în 2011 și iată că se întoarce într-o nouă formulă în acest an cu Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska în rolurile noii generații de Îngeri. Nu mai e prea mult până la premieră, ne vom bucura de noul film pe 29 noiembrie 2019 în cinematografele din România.

Încă din trailer am fost întrigată de cât de mult accent s-a pus pe calitățiile fiecărui Înger. Dacă în abordările anterioare am observat că fetele își împart specializările cumva mai generic, diferențele între ele sunt ceva mai vizibile în acest film. Desigur, rămâne să vedem cum vor evolua fetele în film, însă mă tot gândesc cum ar arăta o persoană ca mine în rol de Înger. La un exercițiu de imaginație distanță stă prezentarea mea față de colegele mele de echipă.

Sinceră să fiu, cred că sunt o candidată serioasă la acest statut. Sunt o persoană foarte curioasă și o mică enciclopedie ambulantă. Sunt cinefilă, iar ce învăț din filme este întotdeauna considerat un knowledge valoros. Filmele m-au învățat să dansez, să cânt, să lupt. M-au motivat și mi-au arătat cum pot întoarce lucrurile în favoarea mea. Și nu m-ar deranja să fiu the brain of the team.

Oamenii, răufăcătorii, au tendința de a acționa în clișee. Nu o-i fi eu expertă în arte marțiale sau dezamorsări de bombe, dar pot să îmi dau imediat seama unde să caut și unde să găsesc ce am nevoie.

Bosley a știut întodeauna cât de important este un astfel de membru în echipă și întotdeauna i-a sugerat lui Charlie să își lărgeaască viziunea.

Ah da! Și dacă Bosley nu este încă atât de convins, sunt sigură că va aprecia calitatea mea de a căuta lucruri pe internet și a rezolva puzzle-uri complexe. Sunt foarte bună la escape-room-uri și evadez în timp record și cred că voi ajunge un Înger de primă mână așa cum vă consider și pe voi.

În fond, și la urma urmei, Chalie a dorit un singur lucru: ca talentul nostru să nu fie irosit dacă ajungem să lucrăm în activități pline de rutină. Și de aceea Chalie ne-a ales pe noi să îl reprezentăm.

Concluzia lui Bosley în urma probelor de foc pe care mi le-a dat până acum este că trebuie ca voi să mă ajutați să vă ajung din urmă la capitolul auto-apărare, arme și arte marțiale. Este și firesc să fiu neexperientată, dat fiind faptul că eu fac parte din sistemul civil, iar voi aveți pregărire militară intensă.

Trebuie să învățăm să lucrăm în echipă, iar Bosley deja caută mai multe înformații despre un caz de lucrat împreună. Acesta va fi “botezul” meu de Înger. Dacă trec și această probă voi fi Înger full time.

Până acum am rezolvat mai multe mistere în ultimele 24 de ore decât am rezolvat în întreaga mea carieră de geek. Am decriptat mesaje, iar instinctul meu spune că aceste mesaje au legătură cu noul nostru caz. Cel mai interesant este că pentru o clipă mi s-a părut că zăresc în trafic o mașină neagră cu același număr de înmatriculare ca acum două zile, lângă un parc unde a avut loc un incident bizar. Am căutat acel număr de îmatriculare și am descoperit că mașina aparține unui îndivid care apare și în decriptările realizate de mine. Am luat adresa și cred că ar trebui să învestigăm puțin locația. Ce spuneți?

Sună telefonul!

Salut Îngerilor!

Bună, Chalie!

 

Articol redactat în cadrul competiției Superblog.