Salut.

Am inceput sa scriu pe blog in 2007 ca urmare a unei provocari.  Scriu despre pasiunile si trairile mele, stiu sa scriu doar despre lucruri pe care le traiesc, le cred si le simt si chiar gasesc dificil sa fabulez sau sa modific realitatea.

Sunt pasionata intr-un mod deosebit de curiozitati si cultura generala.

De profesie sunt jurnalist. Am lucrat vreo 3 ani in radio realizand diverse emisiuni si in paralel sunt DTP-ist si grafician realizand reviste pe subiecte diverse, dar si colaborand cu diverse companii mai mici sau mai mari. Momentan creez paginatii si coperte de carti.

Asadar, ma numesc Andreea Vraja. Horoscopul meu e mai deosebit putin pentru ca sunt nascuta pe 20 martie, fix la granita dintre Pesti si Berbec. Sunt mignona si ador culoarea mov. Majoritatea persoanelor din jurul meu imi spun Sandy. Povestea acestei porecle e lunga, dar pe scurt e prescurtarea de la Alexandra, al doilea nume al meu.

Citatul meu favorit: “Simt ca ma ratacesc, imi dau seama ca spun prost o suma de lucruri pe care le vad si le stiu totusi cu precizie, dar imi place sa vorbesc la intamplare.”(Mircea Eliade)

 

[Update v.4 – 07 martie 2015]