Iar am uitat articolul in draft. Si cu timpul s-au mai adunat cateva lucruri pe care voiam sa vi le povestesc. Iata ce scriam acum o luna cand am inceput acest articol si va promiteam in articolul precedent ca va arat:

“…Si iata ca dupa 12 ore de croit si cusut am terminat salopeta arlechin. I-am facut buzunarase, bretelute, platcuta prinsa cu capse,nasturi fantezie in forma de romb… Sunt mandra de rezultat. Sper sa va placa si voua 🙂 .”

Si nu, nu o sa va pun acum poza cu mine imbracata cu ea. Poate cu ocazia Halloween-ului…

Acum vreo 2 saptamani mi-am facut o draguta fustita cu bretele. Vazusem intr-un serial ceva ce m-a inspirat sa o fac. I-am facut si un fel de gentuta care se prinde de nasture. Bretelele sunt in Y si partea din spate este elastica.

Ieri si alaltaieri m-am apucat de brodat. Trebuie sa spun ca nu inteleg cum reusesc femeile sa brodeze atat de perfect. Mie nu prea mi-a iesit, dar cu inima in dinti ma supun si parerii voastre. Ideea a venit in momentul in care am citit acest articol, Pai cum? Pana si simsii mei au tricouri cu Sailor Moon.  Asa ca mi-am luat cartile cu sailor moon din copilarie si m-am pus pe schitat si apoi cusut. Fireste, este mai mult un tribut pentru copilarie. Textul a iesit cam rau si s-a cam zapacit pana l-am pozat. Am desenat si luna din sclipici. Dar pisicuta Luna, zis eu a iesit cat de cat ok. Un alt eveniment m-a determinat sa o aleg: Motanul meu a fost la tara timp de o luna jumate si mi-a fost dor de el. Astazi vine acasa. Trebuie sa apara alaturi de parinti. Eu va las sa va delectati cu pozele.