Nu mai am rabdare! Asta-i realitatea. Sunt atat de agitata intotdeauna incat mi se pare ca voi exploda daca trebuie sa astept ceva. Pana si stilul de gatit mi s-a schimbat si am inceput sa gatesc tot mai des mancaruri realizate rapid. Sper totusi sa nu ma transform in “Flash” pentru ca m-as plictisi de moarte.

Asa ca am invatat sa incerc sa fiu cat ma eficienta. Am invatat sa grupez activitatiile astfel incat sa umplu orice minut din timpul meu. Persoanele din jurul meu inca se intreaba cum reusesc, insa pentru mine ar fi pierdere de vreme sa fac altfel.

Asadar…in timp ce gatesc spal vasele si deretic prin bucatarie, mananc cina in timp ce ma uit la serialul favorit, fac exercitii de dictie si vocalize in timp ce croiesc. E palpitant si totodata reusesc sa rezolv mai multe dintr-o lovitura…  Defapt… sunt atat de fixata pe aceasta idee incat nu ies din casa decat daca am cel putin doua lucruri de rezolvat.

Si aceasta regula am ajuns sa o aplic chiar si atunci cand trebuie sa ma pregatesc pentru o noua zi de munca. Eu m-am obisnuit sa ma spal pe cap dimineata, iar tratamentul meu Anticadere cu Ichtiol de la Farmec (pe care il ador pentru ca isi face inca efectul chiar si dupa atata timp) are nevoie de 2-3 minute pentru a actiona. Evident ca in tot acest rastimp stau si ma holbez la pereti contempland la nemurirea sufetului. Evident ca trebuia sa descopar o solutie pentru a umple acest timp.

Daca tot a sosit primavara si ce-i drept vremea s-a incalzit tot mai rapid si in curand o sa renunt la dresurile mate sau la pantaloni, ca orice femeie iesita din hibernare, am ajuns la concluzia ca trebuie sa reimprospatez crema depilatoare. Si dusa am fost la farmacie sa imi iau ceva Farmec pentru picioruse fine. Bun. Tocmai am descoperit ca Farmec a scos pe piata o noua gama de produse pentru epilat. Ce mi se pare super la aceasta gama este faptul ca au redus la jumatate sau mai bine timpul de asteptare…adica la 3 minute. Super! Dar eu ce fac in alea 3 minute…?

Inca 3 minute pierdute?

Si pentru ca eu nu vreau sa ies din baie pana nu sunt gata, iar Dorul meu bate pe la usa petru ca are si el nevoie, m-am gandit la o solutie care ar injumatati timpul petrecut in baie. Pai…la spalatul parului(de pe cap) trebuie sa astept 3 minute, la epilare trebuie sa astept tot 3 minute. Dar daca le-as face pe ambele intercalate? Pai as face-o pe una in timp ce o astept pe cealalta sa isi faca efectul, iar timpul de clatire s-ar suprapune cu timpul de asteptare pentru cealalta. Pai in ritmul acesta as reusi sa le fac pe ambele in maxim 5 minute…fata de probabil 15 minute cat mi-ar lua separat. Acum singura chestie este sa nu confund flacoanele…hi hi.

In alta ordine de idei, daca ti-am zis de noua gama de la famec, trebuie sa iti spun ca ea contine produse diferite pentru diverse persoane si tipuri de ten.

Suna superb.

Deci lista e ca asa:

  1. Cu extract de Orhidee – pentru pielea normala a femeilor
  2. Cu extract de Argan – pentru pielea deshidratata si o depilare rapida a femeilor
  3. Cu extract de Vanilie – pentru pielea sensibila a femeilor
  4. Cu extract de Zmeura – pentru pielea sensibila a adolescentilor
  5. Crema depilatoare cu Boswellia Serrata – special pentru barbati

Mi se pare superb faptul ca poti gasi o crema speciala pentru barbati… iar acest lucru ma bucura si in sensul ca acum Dorul meu nu mai are nici un motiv sa imi goleasca tubul de crema depilatoare.

Cat despre ce as alege eu…ohoo…eu am piele sensibila…pentru ca e super alba…insa cum vanilia nu e aroma mea cea mai fericita, vreau sa ma simt din nou adolescenta, si cum ador mirosul de zmeura…pai Zmeura sa fie! Mmm…

O provocare, nu alta. Sunt curioasa tare! Tu ce timp poti scoate pana iesi din baie? Te provoc! Povesteste-mi.

 

Articol redactat pentru Spring Superblog 2016