…sau cum sa facem o magie si sa scapam de parul nedorit.

Ehee…

Epilatul face parte din viata noastra si cel putin cel mai utilzat dintre toate, cel cu lama, reuseste sa ne distraga la cel putin 2-3 zile…ceea ce inseamna ca folosim lama vreo 144 de zile intr-un an.

Si stati linistiti…desi se spune ca am evoluat fata de cimpanzei…cel putin din punct de vedere al pilozitatii, ei bine, afla ca pe corpul nostru este la fel de mult par precum pe fascinanta primata.

Dar ideea este cu totul alta. Herry Potter si Hermione Granger au descoperit cum sa faci sa elimini parul in excel ca prin magie.

Pana si madam Bellatrix s-a intrebat la un moment dat, insa Hermione a pastrat secretul. Sunt sigura ca a infruntat o multime de peripetii pentru a ajunge cu magia la apogeu. Oare apogeul sau a fost parul mai scurt? Cert este ca ea aste cea mai bine informata in ale magiei, deci trebuie sa fi reusit magia si cu siguranta i-a marturisit-o si lui Harry.

Harry, insa, a ofert cateva indicii pretioase. Iata ce a spus Ron cand l-a intalnit pe Harry: “Your hair looks sexy pushed back”.

 

Evident ca “pushed back” este cumva ineficient, iar “cut-off” face lucrurile mai complicate. De aceea secretul unui epilat perfect este eliminarea de la radacina. Parul dispare de la radacina…defapt nici radacina nu ma apare. Este un mister. Si tare nerabdatoare sunt sa aflu ma multe detalii. Dar daca nu au fost ei cei care au descoperit primii secretul magic?

 

 

Albus Dumbledore a elucidat misterul si a spus-o cel putin la fel de bine precum sta si parul lui Lucius Malfoy.

Cel din urma a incercat o magie de indreptat parul, insa in incercarea sa aparent nereusita, a creat o noua vopsea de la L’Oreal….1 Blonde Badass. Suna interesant….pentru cei ce nu mai au rabdare sa isi piarda cheratina din par…

Cat despre Voldemort…Eh…el, omul span, nu mai e om….nici el nu mai stie ce e…insa am ajuns la concluzia ca epilatul cu ceara l-a facut sa invete sa se manifeste atat de diabolic.

Parul reprezinta si o virtute…pentru ca Harry ne-a invatat sa avem intotdeauna incredere in majoritatea barbatilor cu par facial. Ce-i drept, nu a mentionat nimic despre cei epilati…

Ce-i drept…un barbat epilat unde nu ar trebui…nu stiu cat de aratos ar fi. A spune scurt…lasati-ne pe noi sa fim hairless si fine.

 

 

In sfarsit am gasit o reteta care poate sa fi stat la baza crearii magicei potiuni de eliminare a parului nedorit. Cu siguranta Ron a facut o nefacuta si acum Hermione si Harry cauta o solutie pentru a rezolva problema.

Si iata ca au gasit raspunsul. Este vorba despre epilarea cu laster care elimina parul eficient si definitiv. Si ceea ce mi se pare superb este ca poti face asta in comoditatea propriei case…nu trebuie sa dai fuga la salon. Elimina pilozitatea in exces ca prin magie si trebuie sa mentionez ca e o magie foarte puternica…tinand cont ca nici Bellatrix nu a reusit sa o afle….si vorba aia….are parul atat de mare pentru ca e plin de secrete…

Articol redactat cu ocazia Superblog 2015.