…to meeee…

Of…iubirea…ce e iubirea?

Te-ai indragostit vreodata? Eu de fiecare data. Insa sunt cateva iubiri care nu palesc niciodata. Una este dragostea de branza de la Delaco. De ce o iubesc? Pai are sortimente pentru toate gusturile. Eu iubesc cascavalul lor afumat. Jumatatea mea nu se poate satura niciodata de specialitatile de branza..in special cea cu mucegai albastru. Eu ador branza dulce, cum ar fi Miezul de lapte, el prefera branza mai sarata. Si uite asa suntem vesnic indragostiti. Tu cum stai cu iubirea?

Esti Fan Branza… deci… o iubesti. Recunosti?

Eh…daca esti un fan adevarat trebuie sa o si demonstrezi. Dovedeste-i. Arata-i. Canta-i o melodie romantica… si nu in gand. Daca vrei sa o gusti trebuie sa ii canti.

Fa-i o serenada…din suflet! Avem un juriu mai ceva ca la The Voice. E vorba de promoterul sugubat. El iti va da verdictul. El se pricepe. Daca nu la cantat, cu siguranta nimic nu-i scapa cand vine vorba de dovedit iubirea fata de branza. Si branza, si cascavalul devin char mai gustoase daca le canti. Hmm…iar daca promoterul nostru se apuca de cantat…la cum il stim noi atat de talentat la orice in afara de cantat, doar fanii adevarati vor ramane in jurul sau sa asculte pana la final.

Asadar nu plecati la cumparaturi fara vocalize sau dopuri in urechi.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2014.