No. Am fost recent anuntata ca au inceput inscrierile la Animation Worksheep. Acestea vor avea loc in perioada 10 ianuarie – 8 martie 2013.

Destinat tinerilor animatori din Romania si Republica Moldova cu diferite niveluri de experienta,  inclusiv începatorilor care dovedesc aptitudini de grafica / desen si stapanesc notiuni elementare de animatie – Animation Worksheep va produce anul acesta un program de scurtmetraje de animatie care va putea fi urmarit pe marele ecran in cadrul celei de-a opta editii a Anim’est, care va avea loc in perioada 4-13 octombrie 2013 la Bucuresti si va fi urmata de un follow-up la Cluj-Napoca si o editie speciala, organizata in luna noiembrie la Chisinau.

 

Da cel mai important mi se pare faptul ca au inceput inscrierile pentru cea de-a opta editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim’est. In 2013 festivalul se va desfasura in perioada 4-13 octombrie.

Am fost in 2012 la Animest. M-a indragostit de evenimentele sale. Am cunoscut oameni noi s m-am intalnit cu drag prieteni din domeniu. Am cunoscut regizori si animatori si m-am pozat si cu Paranorman si Coraline.

Mai multe despre Animation Worksheep

Mi multe despre regulamentul pt Animest ’13