Decembrie are pentru mine un farmec aparte si este la fel ca si Martie o luna importanta din viata mea. In Decembrie simt ca am energie cat pentru in an intreg si imi doresc sa o ofer si altora. In decembrie ma apuc sa fac multe cadouri cu suflet, dedicate si trebuie sa recunosc faptul ca imi cam displace ideea de cadouri “ca sa fie”. Daca faci cadouri de Craciun, atunci ele trebuie sa fie din suflet si sa fie utile celor care le primesc.  Nu de putine ori am primit de sarbatori caduri nu tocmai inspirate. Le-am primit cu drag, insa zambind tot din obligatie. Cele mai frumoase cadouri merg direct la suflet si il incalzesc. Personal nu concep sa ofer cadouri fara sens si caut sa gasesc in fiecare om ceva ce merita scos frumos in evidenta.

Cel mai mult si mai mult imi place sa imi aleg bradul de Craciun. Alegerea se face pe niste criterii bine stabilite, iar tata se bucura enorm ca anul asta, in sfarsit, nu va mai fi el cel care va merge cu mine sa ia bradul. Globurile mele deja au fost scoase si numarate, am mai luat beteala si pe lista mai sunt beculete de luat caci 3 seturi nu mi s-au parut de ajuns anul trecut.

Am gasit pe internet o multime de idei de apertive cu iz de sarbatoare si gustari speciale si aia astept sa le gatesc pentru cei dragi. Initial ma vaitam ca trebuie sa alergam de colo-colo la toata familia, insa acum realizez ca nici acasa nu o sa stau prea linistita pentru ca tare imi doresc sa fac o mica sarbatoare si aici.

Nu as putea sa divulg ce cadouri am ales pentru acest an, insa am tras putin cu ochiul si pe cadouri de Craciun pentru barbati. Ce va fi…surpiza, insa alaturi de surpriza poti participa si tu….daruind cu sufletul cadouri speciale  tuturor celor dragi. iLUX.ro organizeaza pana pe 20 decembrie o tombola de Craciun pentru toti clientii. Sunt puse la bataie 10 premii deosebite in valoare totala de 4000 de lei, cate unul in fiecare zi. Deci cine comanda un cadou in perioada 1-20 decembrie intra in aceasta tombola, iar extragerile au loc in perioada 9-20 decembie. Eu una iti urez succes si la achizitionat cadouri potrivite, dar si la tombola.

Deja m-am pus pe ales colinde si am gasit o idee superbe de decoratii. Colidul meu  favorit este aceasta. Abia astept sarbatorile!

Aah! Si… Sarbatori Fericite!!!