Mi-am luat un telefon nou acum… sa fe… cam 10 luni. Nu sunt genul de persoana care sa isi schimbe telefonul dupa cu trece moda si consider ca telefonul mobil este util in principal scopului sau primar… adica la apelat. Desigur…traiesc in era smartphone-urilor… deci m-am conformat. Vechiul meu smartphone a rezistat 4 ani in stare chiar ok, insa vara trecuta m-am updatat caci mi-am dat seama ca nu prea mai merge uns vechiul telefon. In plus, ca sa fie treaba treaba, cartela mea de Connex, care implinise 10 ani s-a oprit din a mai functiona.

Pur si simplu. Asa ca am zis “stop” si daca am cartela noua, trebuie sa am si telefon nou. A fost cumva usor sa imi gasesc un nou telefon. Am avut cateva anume specificatii anume si un pret peste care nu as fi trecut. Nu pentru ca nu mi-as fi permis, ci pentru ca nu consideram ca merita sa dau mai mult decat am dat pe el…dar asta e alta poveste….cert este ca am dat pe smartphone cat consideram ca face… iar acest lucru imi permite sa ma distrez personalizandu-l.

Telefon nou, idei noi

Cum intamplarea a facut  ca noul telefon sa fie un model de telefon ceva mai mainstream, am descoperit rapid ca se gasesc o muuultime de huse personalizate pentru el. Si mi-am luat prima husa…cu minioni. Apoi a doua… mov. Apoi am fost la mare si era cat pe ce sa imi iau una in forma de iepuras…. dar m-am gandit ca ar fi ciudat asa ca mi-am luat una draguta cu un desen cu bufnite. Si apoi am gasit si skin  de telefon…simplu, dragut. Si uite-asa am ajuns sa ma uit constant dupa huse… care mai de care mai amuzante si deosebite.

Am inceput un soi de cult al personalizarii telefonului. L-am dus intr-acolo incat mi-am facut poza cu telefonul cu husa cu minoni la lansarea filmului cu minioni. Deci telefonul meu a intrat cumva in familie, face parte mai mult din viata mea si asta datorita huselor care imi transmit sentimentele si starea de spirit. Ador sa urmaresc site-urile de profil si de cate ori le rasfoiesc ajung la concluzia ca as cumpara toate husele disponibile pentru telefonul meu. Si pe buna dreptate… imi este greu sa aleg din oferta larga. Mai ales de cand cu noile optiuni de tipul “Personalizeaza-ti gadgetul cu orice imagine vrei tu”. Deja mi se deschid in minte o multime  de optiuni fascinante de personalizare. Tu ce huse ai pentru telefonul tau?