M-am gandit mult si bine. Sper!

Vreau sa plec intr-o tabara de fotografie la Straja. Am vizitat-o deja de doua ori si am vazut o multime de imagini inedite din acest loc. Inca nu m-am hotarat in ce anotimp as vrea sa fie. Ar fi interesant si vara, si iarna,  si primavara, si toamna. Toate anotimpurile au ceva de aratat.

Deja imi imaginez zeci de fotografii facute din telescaun, cu schiori, cu padurea si schitul de rugaciune. Sau toamna cu frunzele ei maronii,ruginii, galbene si rosii. Sau poate florile catifelate ale ghioceilor si branduselor. Sau minunatele nuante de verde din padure.

Ba chiar imi imaginez seara la o cana de vin fiert si un cantec de munte in Vila Alpin.

De ce as alege Vila Alpin? Pai, in primul rand este loc pentru a caza un grup si de a-l organiza. In al doilea rand, este un loc calduros si cu gazde primitoare. In al treilea rand, mancarea este excelenta si traditionala. In al patrulea rand, este localizata chiar in centrul statiunii. In al cincilea rand, au un site care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie.

Imaginile vorbesc de la sine pentru ca gazdele vilei alpin organizeaza o multime de activitati in aer liber cum ar fi rafting, tiroliana, escalada, paint ball, activitati speo, care ne vor starni, noua fotografilor pasionati, o viziune inedita si diferita numai buna de pozat.

Evident, nu trebuie sa fie tabara, poate sa fie si team building la Straja, cantonament la Straja, sau pur si simplu o vacanta cu toti prietenii. Unde mai pui ca stiu pe cineva care si-a facut nunta intr-o astfel de locatie cu un peisaj inedit.

Si zau, la Straja sunt atatea activitati interesante care te pot relaxa si recunosc ca abia astept sa vizitez din nou statiunea.

Te-am covins? Hai si tu!

 

Acest Articol a fost scris pentru Superblog 2014.