“…imi iesi în cale, ochii mei te vad
Ce vina am ca esti asa frumoasa
Ce vina am ca treci pe drumul meu spre casa….”

Sunt sigura ca ai recunoscut versurile unei minunate melodii folk, iar daca nu, iti recomand sa o urmaresti mai jos in interpretarea autorului, Eugen Avram.

Dar sa-ti povestesc… M-am indragostit la prima vedere si am stiut ca trebuie sa o revad. Mi-o imaginez in atatea ipostaze, in atatea locuri. As pleca alaturi de ea fericit oriunde si oricand intr-o calatorie de neuitat.

M-am obisnuit sa nu ratez nici un moment in care imi este in preajma si sa o imortalizez de fiecare data cand imi iese in cale. Cum o zaresc, cum ii fac o poza sau o filmez. O pun in luminile reflectoarelor si deja am o mica, dar adorabila, colectie de imagini cu ea. O privesc mereu si oftez.

As vrea sa fie a mea. Si poate chiar am o sansa sa o cunosc mai bine. As putea sa o vizitez in Franta, la Valenciennes.

Zici ca e departe, nu? De fapt este chiar foarte aproape. Noul Toyota Yaris ii provoaca pe toti la un concurs de vanatoare numit “Yaris in orasul tau”. In perioada 13 octombrie – 10 noiembrie suntem invitati sa fotografiem si sa filmam noua masina Toyota Yaris, sa o inscriem pe platforma Toyota Yaris si avem sansa de a experienta o vizita “Behind the Scenes” la fabrica Yaris. Tot ce trebuie sa faci este sa o cauti, sa o gasesti, sa o pozezi sau filmezi, sa o postezi pe site si gata! Ai intrat in concurs. Daca nu o gasesti din intamplare pe strada, o poti vizita la showroom-urile Toyota din Bucuresti si din tara. Este deschisa la  fotografiat, filmat si testat si… de ce nu… la cumparat.

Daca si tu te-ai indragostit de ea, hai in concurs, hai sa o cunoastem impreuna…caci sunt doua premii constand in super vizita de un weekend all inclusive la fabrica Yaris din Valenciennes, unde vom descoperi secretele din spatele automobilului. Suna atat de palpitant incat deja m-am pus pe selectat imagini inedite in care rolul principal il joaca noua Toyota Yaris.

Tu pe care o alegi?

Acest articol a fost scris pentru Superblog.