Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile

Astazi m-am gandit sa iti prezint mica mea colectie de obiecte de birotica Mov.

Dupa cum lesne ai observat si pe blog, lumea mea este colorata in nuante de violet. Movul este o culoare magica. Am intrat la un moment dat in aceste detalii. Totusi nu o sa iti fac teoria movului pentru ca este o discute foarte vasta. Astazi iti vorbesc despre ale mele produse de papetarie.

IMG_20131023_163148

Ce avem aici;

Avem, evident, pixuri mov. Majoritatea pixurilor mele mov scriu cu pasta tot mov. Mai am unul care are beculet…e destul de cool. Am pixuri cu sclipici mov si chiar pix cu puf mov. Mandria mea este pixul Frixion…evident…Mov. Tot ce scriu cu el pot sa si sterg…deci e fantastc. Trebue sa recunosc faptul ca folosesc astfel de pixuri mereu si chiar am avut probleme cand am uitat ca hartiile oficiale se semneaza cu albastru.

Am si creioane mov. Ei…astea imi dau o energie aparte cand le folosesc la desene si schite. Nu ca ar scrie mai bine decat cele de alte culori, dar mi-s dragi.

Markerele mele mov ma ajuta de fiecare data la insemnari. Am unul pentru sublinieri si unul pentru mazgalituri.

Se poate vedea in fotografie si creta mov. Nu mai sunt copil, dar creta imi este foarte utila uneori pentru ca imi place croitoria.

Nu voi trece la alte categorii pana nu termin cu lucrurile care imprima. Mi-am luat stampila asta cand mi-am facut PFA. Nu-mi venea sa cred ca au aceasta culoare. Am intrat in magazin imbracata in consacrata mea culoare si mi-am ales o stampila ceva mai scumpa special pentru ca ne asortam. De-oi fi facut bine, de-oi fi facut rau…ce ma conteaza. Tanti de la magazin m-a intrebat destul de amuzata daca vreau la stampila si tus de culoare….ati ghicit…mov! Yaay! Evideeent!

Ok. Hai  sa va spun ce Post-it-uri am. Am unul cu hartie mov deschis si unul mov inchis. Culorile pixurilor fac asa un contrast placut cand le folosesc. E o feerie sa lipesc aceste post-its-uri peste tot.

Agenduta din imagine am primit-o cadou acum cativa ani. Am inceput sa colectionez in ea autografe de la oameni importanti carora le iau interviu.

Am dosare lila si un biblioraft violet in care imi tin toate documentele importante. Il tratez cu titlul de “My precious”

Trecand in zona IT, se poate observa in fotografie o mapa pentru CD-uri lila si chiar un splitter USB de culoare mov care imi este foarte util. Sunt mereu conectata la Internet. Laptopul imi sta aproape…si tableta la fel…  Nu mai zic de telefon…asa ca am nevoie de USB-uri din plin.

Ceasul este singurul obiect din fotografie despre care nu ti-am spus nimic pana acum. L-am lasat la final tocmai pentru ca m-am uitat la ora exacta si stiu ca timpul trece rapid.

Imi place movul. Asa sunt eu si imi ador colectia de birou. Toate acestea imi creeaza o mica dependenta pe care trebuie sa recunosc…o simpatizez. Dependenta de culoare mi se pare inofensiva si chiar de bun augur. Movul inseamna armonie motiv pentru care abia astept sa beau un ceai relaxant de Lavanda pus intr-o frumoasa cana mov….ca deh!

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.