Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

8. Care este adevaratul secret al seductiei?

Cred ca in toata viata mea de vrajitoare am intalnit de cele mai multe si mai multe ori o tematica care, trebuie sa recunosc ca deja ma scoate din minti:  seductia. Mi-au fost cerute o multime de metode de seductie, de indragosteala iremediabila…de pasiune puternica. Am facut mult bine, dar si mult rau cu dragostea asta provocata, dar he he….daca asta isi doresc tinerii…sa fie iubiti, eu le ofer…cine sunt sa-i judec.

Stiu multe retete de potiuni de dragoste. Unele au fost deja aflate de publicul larg de la o vrajitoare cu gura sparta. Cate inimi de ceara rosie cu fire de par de la ambii candidati la iubire vesnica am facut, cate seminte de mar am aruncat in foc…he he..

Se cauta de foarte, foarte multi ani o potiune de iubire perfecta, care sa aibe intotdeauna efect si sa fie usor de preparat. De exemplu, in secolul al II-lea, filosoful Apuleius a fost acuzat (si chiar achitat) ca a folosit o potiune de iubire pentru a-si atrage nevasta cea bogata. Hmm…Cine stie? Poate asa a fost. Zau, nu ma intorc in timp sa verific daca era sau nu dn neamul meu.

Totusi, iti pot spune ca in timpurile stravechi “elixirurile dragostei” erau realizate de foarte multe ori din ingrediente dezgustatoare, ciudate chiar.

Citeam intr-o carte de vraji ca feciorii voinici si fecioarele frumoase gustau dintr-o bautura din creier de mierla sau sange omenesc pentru a-si atrage iubitii. Hmm… trebuie sa fi fost ori complet neinformati despre ce ingrediente gustau, ori chinuiti de o sete aprinsa.

Ei…astazi nu se mai folosesc chiar aceste ingrediente dezgustatoare. Vrajitoarele din lumea intreaga au dezvoltat tot felul de retete care sunt demne de MasterChef. Prepararea lor este simpla si ingredientele se gasesc in orice supermarket. In locul unui cazan de vrajitoare, magicienele de astazi pot folosi un cuptor cu microunde. Totusi substantele trebuie sa detina puteri magice reale, caci ele constau in plante si radacini, care sunt cunoscute de mult timp pentru actiunea lor eficienta.

De toate vrajile astea despre care iti povestesc au aflat chiar si cei de la Super Playboy dupa cum povestesc intr-un filmulet. “Nu ai nevoie musai de potiuni magice pentru a seduce pe cineva. Nu ai nevoie nici de super-puteri.  seductie realizata prin vrajitorie este un mit”...zic ei.

Astfel, au dezvoltat un parfum pentru el si pentru ea menit sa faca acel Click fix in momentul potrivit.

Nu e mit, nu e o farsa. Potiunea cea mai la indemana ta, gata preparata si numai buna de atras toate privirile din jur, este parfumul SuperPlayboy.

Pafumul creeaza buna-dispozitie, energie, schimba tot. Iti spun eu…e mai practic un afrodisiac precum acesta decat sa stai ore in sir sa fierbi niste ierburi cu niste ingrediente secrete si apoi sa speri ca o sa se prinda vraja.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.