Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

7. Gentile reimaginate

Totul a inceput in copilarie cand pe la 9 ani am invatat de la bunica sa cos la masina. Ma simteam excelent in fata masinii de cusut. Primul meu obiect confectionat a fost un saculet in care tin si astazi hainutele papusilor. Si uite asa mi-am dezvoltat una dintre pasiuni: Croitoria.

Si astazi mesteresc tot felul de haine  pe care ba le modific, ba le creez de la 0. Anul acesta mi-am luat o masina de cusut electrica si m-am reapucat de croitorie. Cum am mult prea multe haine, am inceput sa creez genti personalizate. Cel mai mult imi place sa refolosesc textile. Reciclarea mi se pare un lucru extraordinar. Inca mai invat multe smecherii croitoricesti, dar am invatat sa fac cadouri frumoase persoanelor dragi mie. Acestea sunt doar cateva dintre gentile facute de mine in ultima vreme.

Iar aici sunt cateva dintre ideile in curs de realizare… Mi-a placut cum mi-ai iesit imprimeurile desenate manual cu vopsea textila.

Cu siguranta te intrebi de ce nu realizez si genti din piele…  Eu fac genti din pasiune pentru croitorie. Nu cred ca m-as descurca cu produsele de piele. Ei bine, de asa ceva se ocupa expertii.

Ma gandeam la reimaginare. Cum ar fi o lume in care gentile ar fi talismane de noroc si fericire? Hmm…zici ca sunt cam mari? Pai tocmai asta este partea practica. Gandeste-te! In geanta ai banii, deci speri sa ai noroc financiar, in geanta ai cosmetice….speri sa fii frumoasa, in geanta ai pozele familiei….speri ca totul va fi bine in familie. Gentile binedispun, gentile sunt colorate, au modele si texturi diverse, gentile atrag complimente, gentile fac parte din universul nostru. Geanta tine in ea Speranta…ca si Cutia Pandorei.

Ei…As face genti-talisman…ca doar sunt vrajitoare…cred ca ar prinde acest trend rapid.

Dar este ziua ta norocoasa, sa stii. Am intrat pe magazinul online Reeija si am gasit niste  genti de piele handmade care trebuie sa recunosc ca mi-au facut ochii sa sclipeasca de “wow”si “waw” . Cele de mai jos sunt preferatele mele.


Am ochiul format…de vrajitoare…asa ca sunt genti aducatoare de noroc.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.