Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

28. Doina, o vedeta la tine in poseta!

Am tot povestit de-a lungul timpului despre relatia mea cu produsele Farmec si in special cu gama Doina. Aventura mea a inceput cu mult timp inainte sa am realmente nevoie de o crema de fata. In copilaria mea mama lucra la una dintre cele mai tari magazine de Mercerie-Parfumerie din centrul Capitalei. Cea mai mare placere a mea era sa merg la ea la munca in vizita. Nu neaparat pentru ca treceau o multime de vedete pe acolo (era pe langfa Teatrul Mic si Teatrul de Revista pozitionat)…zau.

De ce? Simplu. Mirosea frumos a creme si parfumuri, existau o multime de farduri cu testere, era o lume colorata si fermecata…numai buna pentru joaca de-a domnisoara.

Asa am descoperit pe rafuri produsele Farmec. Mama si-a facut mereu meseria cu un talent extraordinar. Stia totul despre produsele sale pe care le comercializa de atatia ani si fiind cu un ochi la farmecul magazinului si cu o ureche la ce recomanda mama cumparatoarelor am inceput sa invat cate ceva despre cosmeticele vremurilor. Era fascinant si mama avea mereu pliante despre produse pe care le studiam si eu cu mare interes.

Farmec nu lipsea nici acasa. Bunica folosea Lapte Doina iarna pentru a-si hidrata pielea impotrva gerului, iar mamei nu-i lipsea Laptele Doina in ingrijirea zilnica a fetei.

Anii au trecut, eu am crescut si am descoperit ca Laptele Doina ofera o curatare buna a pielii mele adolescentine. Mai intai am imprumutat de la mama, apoi incepand sa il folosesc si ca demachiant l-am facut membru vesnic pe masuta mea cu oglinda. Astazi sade frumos in baie alaturi de noua crema Doina nutritiva si vitaminizanta.

Practic…am crescut cu povestile brandurilor cu renume de la Farmec si sunt fericita ca au grija de pielea mea.

Am tot cautat prin colectia personala de reclame vechi una cu Laptele Doina, insa am gasit mai multe cu Farmec, dar nici una cu faimosul demachiant. Stiu ca aveam una pe undeva…poate n-am apucat sa o scanez. Asta e. Cert este ca la un moment dat ma apucasem sa scriu niste articole despre cosmeticele din comunism, iar produsele Farmec erau la rang de cinste.

Amintiri mai speciale de atat nu am…cred. Pentru mine, Doina este de cand lumea si e prezent intodeauna in viata mea. Ma trezeste dimineata si ma relaxeaza in fiecare seara.

Si daca tot spuneam despre longevitatea brandului, vreau sa spun ca am gasit un filmulet dragut cu o colaborare KREM si Farmec. Suna bine, insa nu stiu daca este exact registrul muzical in care as fi vrut sa aud despre un astfel de produs.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.