Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.
27. Puterea parteneriatului in blogosfera
Cat oi fi eu de vrajitoare, niciodata nu m-am impacat cu parteneriatele din blogosfera. Poate si pentru ca acum multi ani, vreo 6-7 sa fie, cand am inceput eu sa vrajitoresc cu numele de sandydeea, veneau la mine schimbatori de uri care in cele 3 randuri scrise in ritm de spam aveau 2 greseli de ortografie si 3 de gramatica. Nu ma consideram vreo samanta de Pruteanu, ba chiar rad si plang  cand imi citesc vechile artcole, dar ma calcau pe nervi aceste mesaje si respingeam astfel de parteneriate.
Asta e un exemplu recent:
“Submitted on 2013/08/30 at 1:16 pm
Ma daca imi dati voie pot sami fac si io reclama la server aici. Da Multumesc stiu ca pot deci connect star.overs…. Si vizitati si forumu zero0.lolforum… Atentie acel sit nu este forumul official”

 

In fine. As putea spune ca nu au venit propuneri de la bloggerii care trebuie.

Astfel am mers mereu pe idea: Daca te citesc si imi place, te adaug in blogroll, daca ma citesti si iti place poti sau nu sa ma adaugi in blogroll.

Am participat si particip cu drag in parteneriate culturale: Scriu recenzii la carti si filme si iata-ma si la superblog. Am participat la o multime de evenimente organizate de RadioLynx.ro si toateblogurile.ro, doua site-uri  partenere media Superblog, care imi sunt foarte dragi si de care ma leaga multe amintiri placute.

Da! Sunt de parere ca promovarea reciproca aduce trafic si unor bloggeri chiar bani. Totul atata timp cat calitatea articolelor nu este distorsionata si este la o calitate buna. Sau cel putin asa as vrea eu.

Personal, nu m-am agitat in tot acesti ani sa strang parteneriate pe blog. Ce mi s-a parut interesant am facut….fie ca aveam sau nu un castig.

Nu sunt experta in marketing online ca sa imi dau seama in ce directie curg toate campaniile online, dar cred ca bloggerii ar trebui sa participe la astfel de evenimente daca au drag de scris si condei. In fond si la urma urmei, exersand evoluezi si trebuie sa recunosc faptul ca la Superbog nu particip ca sa castig musai premii, ci pentru ca e o provocare, castig experienta si imi mai ascut oleaca si condeiul.

Din punctul meu de vedere blogul este mai mult pentru suflet decat pentru bani, insa pentru cine se incumeta si reuseste am tot respectul. Eu inca nu am avut curaj si incredere.

Draga cititor….crezi ca ar trebui sa fac acest pas?
Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.