Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

26. Un cadou cu semnificatie

“Cand iubesti stralucesti!” spun multe persoane despre mine, incat am inceput si eu sa cred acest lucru despre mine. Sunt atat de fericita si imi e greu sa ma gandesc la cum era cand eram singura.

Acum cateva saptamani el a fost plecat pentru aproape o saptamana intr-o delegatie. Mi-a fost atat de greu, incat in prima noapte nici nu am putut dormi. Stiam ca nu am de ce sa ma stresez, dar imi era foarte, foarte dor de imbratisarea lui, de vocea lui, de chipul lui. Cum net avea cu taraita si telefoane erau doar in pauze intre traininguri nu apucam sa schimbam foarte multe vorbe. A fost prima noastra perioada de despartire. Fireste ca nu mi s-a oprit viata pt ca el plecase cu serviciul cateva zile, fireste ca oricum aveam si eu foarte multa munca, dar mintea mea era doar catre el. Cand l-am asteptat la gara eram atat de fericita si am alergat in bratele lui ca in toate filmele alea romantice.

Imi aduc aminte de romanul lui Neil Gaiman, Stardust. Era o scena draguta cand tatal lui Tristan trece de Zidul dintre Lumea lui si Lumea magica si ajunge la Bazar. Acolo o fata deosebita ii ofera un ghiocel magic contra un sarut si de acolo incepe toata povestea.

Uite de aceea ma gandesc ca o floare magica de la LuxuryGifts.ro i-as darui si eu Morosanului meu, un ceva din mine, as putea spune.

Mesajul cadoului este: “Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, sa auzi sau sa citesti ceva frumos – Goethe “. As adauga probabil faptul ca voi incerca sa ii fac fiecare clipa fericita….chiar si cand nu sunt langa el. Cat despre floare, ei bine, si el stie ca violetul este culoarea mea si violetul il va proteja mereu.

Atat culoarea, cat si mesajul sunt potrivite pentru a-i spune cat de mult inseamna pentru mine.
Cat despre trandafir…ei…toate povestile de iubire au legatura cu trandafirii si trebuie sa recunosc: Primul lui cadou pentru mine a fost un superb trandafir…si un sarut dupa cum se poate vedea chiar aici:

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.