Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

25. Scrisoare catre Mos Craciun

Au trecut ani buni de cand i-am scris Mosului o scrisoare. Ultima data i-am cerut sa mi-l aduca pe tata acasa de Craciun. Avusese o operatie si din fericire a fost acasa de Sarbatori. Intotdeauna am crezut in Mos Craciun si eram copilul care le spunea tuturor ca el exista. Exista ca in volumul Cr?ciunul în cele mai frumoase povestiri.

Craciunul a fost mereu sacru pentru mine. Intotdeauna am avut cel mai frumos brad impodobit. Imi instalam pentru doua saptamani “Cartierul general” sub brad, aveam carti de povesti cu Charles Dickens sau Mark Twain, carti de colorat, jucarii, un pled si un scaunel pe post de masuta. Era destul loc pentru spiridusul de mine si speram in sinea mea ca ascunsa acolo il voi surprinde pe Mos si il voi intreba ce ma face.

Insa cel mai mult si mai mult imi placea sa ma intind cu capul pe pled si sa privesc beculetele din brad licarind pana in varf. Era o experienta divina si recunosc ca inca mai fac asta. Tot ce imi doresc in fiecare an pentru mine de Craciun este un Brad mare, natural si stufos in care sa imi agat intr-un ritual special globurile, beculetele si ghirlandele…mov.

Intotdeauna mi-a placut Craciunul si recunosc ca ador sa fac cadouri celor dragi. Anul acesta am cu cine sa impart aceasta speciala sarbatoare si sunt extrem de fericita din acest punct de vedere.

Insa anul acesta am trecut si prin cea mai mare provocare profesionala din viata mea. Nu mi-am mai dorit de mult ceva pentru mine, asa ca e timpul sa imi doresc si eu ceva. E drept, de cateva zile cariera mea incepe sa se miste timid in directia buna, insa sper la o minune ceva mai sigura  pentru ca nu imi plac perioadele de proba. Imi doresc sa imi desfasor meseria si sa imi pot permite un brad de Craciun. E greu…dar nu ma voi lasa niciodata batuta. Asa ca daca este cineva cae are nevoie de un DTP-ist constiincios sau un om de radio cu o voce calda si dulce ca o zi de Craciun, sa imi dea de stire.
Santa baby by Sandy

Cat oi fi eu de vrajitoare….minunile tot Mos Craciun le face. In rest, drag Mos, vreau sa oferi tuturor fericire in suflet. Stiu ca exista in fiecare om o samanta de fericire…dar cred ca de Craciun acea samanta trebuie sa rasara, sa creasca si sa faca cele mai frumoase flori.

Tot ce-mi mai ramane de facut este sa il astept pe Mos Craciun.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.