Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

24. Dream Car Art Contest

Dupa doi ani de de realizat emisiuni radio pentru copii si dupa o dizertatie pe aceeasi tema as putea spune ca sa vorbesc despre concursuri pentru copii este floare la ureche. Insa stiu foarte bine ca juniorii nu se lasa impresionati cu una cu doua. Norocul nostru este ca ei adora sa deseneze si abunda in creativitate.

Copiii au fost mereu entuziasmati cand a venit vorba de concursuri. Si zau nu ma gandesc acum ca numai baietii vor fi interesati sa participe la un concurs de desenat masini. De exemplu, verisoara mea a inceput sa se pregateasca sa dea la Arhitectura pentru ca ii placea designul de masini.

Fiind om de radio pentru copii, evident ca prima mea idee este sa le povestesc ascultatorilor despre concurs. Pentru ca realizam o emisiune despre tari si calatorii, imi dau seama ca ar fi  un moment perfect sa le povestesc copiilor despre Japonia, despre ce pot vedea acolo si cat de atragatoare este aceasta destinatie. Adevarul este ca Japonia este tara anime-urilor, iar copiii indragesc desenele animate si au luat contact si cu animatia japoneza.  Cu siguranta, li se va parea interesant faptul ca Japonia este tara tehnologiei si in Japonia sunt construite celebre modele de masini. E o provocare numai sa te gandesti la o masina a viitorului, la Masina visurilor tale.

Copiii au nevoie sa le dai argumente pentru a face ceva si toti isi doresc sa ajunga la Disneyland. Daca le voi povesti ca exista si un Disneyland in Tokyo…i-am dat gata.

Sunt multe de povestit despre destinatia castigatorilor, dar de indata ce le-am captat atentia vor fi interesati sa afle ca daca vor castiga la concurs vor primi o multime de premii printre care si aceasta Waw calatorie. Si ca sa ii starnesc si mai tare, ii invit pe castigatori in studio sa imi povesteasca cum a fost sa deseneze o masina a visurilor. Spoturile radio sunt iminente si chiar necesare.

 

Exista 3 categorii de varsta: Sub 8 ani, Intre 8 – 11 ani si Intre 12 – 15 ani. Primele 3 locuri din fiecare categorie de varsta in etapa nationala vor fi inscrise in etapa internationala ce va avea loc in august 2014. Ei… provocarea este super, zic, iar premiile sunt chiar tentante.

O provocare ar fi de asemenea promovarea in scoli a concursului si el sa constituie tema la cursul de Educatie Plastica/ Desen.

Pana una alta, eu ma duc intr-o calatorie virtuala in Japonia sa aflu mai multe despre masinile Toyota si despre arta desenului.

 

andreea_medium fb concurs

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.