Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

2. Viata sanatoasa la tine acasa

In fiecare noapte fac potiuni pentru suflet si in fiecare dimineata fac potiuni pentru corp. Asa arata itinerariul meu vrajitoresc. Ti-am povestit, nu demult, ca am pus mana pe o adevarata comoara: Cartea sucurilor si nectarelor. Crede-ma ca am facut minuni cu aceste retete. Oamenii vin de departe pentru a-si lua portia de energie.

Ce cafea? Cafeaua e buna doar pentru ghicit.

Eu una imi culeg legumele si fructele noaptea ca sa nu fie stropite de raze ultraviolete. Le iau din gradina vecinei pentru ca, stii si tu, tot ce creste pe terenurile vrajitoarelor este negru si poate fi folosit doar la vraji. Am taiat bunatatile inainte de rasaritul soarelui si am pregatit arsenalul. Dupa cum spunea Cartea sucurilor, tot ce am nevoie este un storcator de fructe care sa transforme fructele si legumele zemoase in adevarate nectare magice si aromate.

Acest minunat storcator de fructe l-am gasit pe un Magazin online. Si uite asa, cautand Storcatoare de fructe, m-am indragostit de o noua tehnologie: Storcatoare cu presare la rece. Cum vine asta? Pai Storcatoarele Hurom folosesc un sistem inovator de stoarcere fara frecare si incalzire a sucului la viteze mari, fara aerare a sucului ca si in cazul storcatoarelor clasice. In plus, datorita acestei tehnologii poti obtine mai mult suc din aceeasi cantitate de alimente.

Ei….Ti-am zis de arsenalul meu de incredere care are si o versiune intr-o culoare mmmm…mov.

Sa iti povestesc ce fac mai apoi pentru ca sucul astfel obtinut sa aiba puteri magice. Pai il storc in masinaria minune inainte ca primele raze de soare sa brazdeze cerul, iar apoi expun paharul la lumina. Abia atunci lumina ultravioleta va incarca energetic sucul si il va face irezistibil. Tot ce mai trebuie sa faci este sa il bei dintr-o singura inghititura si asa vei simti cum intregul tau corp se revigoreaza.

Nu…nu o sa iti spun acum ce retete folosesc pentru a vraji domnii…nici alte afrodisiace, dar iti pot garanta ca un pahar de suc in fiecare dimineata iti poate schimba viata.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferte de SuperBlog 2013.