Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

17. Alege-l pe Killer King!

“Are you a Perry or a Gaga?” Cam despre asta este episodul din Glee difuzat aseara pe canalele Tv din SUA. Mi s-a parut tare interesant faptul ca fiecare personaj a avut ocazia sa exploateze o parte necunoscuta a sa si astfel a invatat mai multe despre propria persoana.

Eu sunt, fara doar si poate, o desavarsita Katy Perry. Lady Gaga mi se pare cam vulgara, intunecata si falsa fata de Katy Perry. Mie imi place culoarea, gustul, mirosul. Imi place viata si sa fiu eu, vie, nonconformista si pozitiva.

Asa se face ca de fiecare data cand o “Perry” imi cere ajutorul stiu exact ce e in sufletul ei si o pot ajuta.

A venit la mine o data o regina de “inima rosie”. Frumoasa mai era. Mai sa o confund cu Alba ca Zapada. Voia sa ii ghicesc despre -ghici ce?- … de inima rosie… dar rege. Ohoho! Ce noapte cu tunete si fulgere mai avea sa urmeze caci unei regine care stie ce vrea nu ii poti spune usor cum, cine, unde, e el…regele.

Dupa ce i-am dat in carti, i-am citit in palma, in ghioc si in samburi de mar am intrebat-o: “Are you a Perry or a Gaga?” I-au dat lacrimile si a marturisit ca a intalnit un frumos tanar care i-a furat pe loc inima si nu stie cum e el… nu i-a vorbit, nu s-a apropiat de el. Oare el stie ca ea exista?

O poveste complicata as zice. Sarmana domnita. Si totusi stiu ce e de facut. Stiu ca regina este puternica asa ca i-am spus: Numai un rege veritabil va trece testul de foc… parfumul!

Iti voi face o potiune magica. Voi amesteca Fructe de padure, Celosia si Esenta de praline.

De ce? Pai simplu. Fructele de padure sunt aromate, vitaminizate, dinamice, dau curaj si energie. Celosia se mai numeste si creasta cocosului in popor; asta inseamna ca adauga incredere de sine, independenta, putere de caracter si stimuleaza masculinitatea. Cat despre esenta de praline, ei bine, pralinele sunt delicate, fine si ofera ecuatiei acel strop de sensibilitate si dulceata care il opreste pe el de la a deveni maimuta.

Acestea fiind amestecate iti sugerez, domnita, sa dai o mare petrecere la castel….unde sa vina si el…evident. Te dai cu doua picaturi din acest parfum…nu mai mult ca altfel nu isi face efectul. Apoi petreci in ritmul si dorinta ta.Fii tu!  Nu ii atage atentia ostentativ. Va veni el la tine fiind atras de parfum. Daca vraja functioneaza, el te va curta si primele trei lucruri pe care le vei primi de la el vor fi: Fructe de padure, Celosia si Praline. Daca toate aceste se vor indeplini intocmai, atunci el este ursitul tau, Regele de Inima Rosie. Nu trebuie sa pari ceea ce nu esti. Fii tu pentru ca esti o persoana unica si speciala.

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.