Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

15. Cosurile iti pot strica ziua!

Inca de cand ma stiu ma intreba lumea daca din cosurile de pe fata imi vor creste negi…ca deh! Sunt vrjitoare.

Eu le zambeam senin si le spuneam ca din  cosuri cresc… pistruii. Ce metoda mai buna sa nu ma dau de gol mi-am gasit. 😉

Si ca sa fiu sincera, sunt foarte pistruiata. Eram tare necajita in adolescenta. Mostenirea vrajitoreasca m-a afectat in fel si chip. La nastere m-am procopsit cu primul meu neg. Este pe gat si uneori cred ca e tare inestetic.

Dar nu am de ce sa ma mai vait. Adolescenta mi-a lasat diverse cadouri pe frunte mai ales. Mi-a brazdat-o cu pori mariti si ten mixt spre gras. Ma mai viziteaza cateodata dragele de ele… cosuri.

Cum vrajitoarele trebuie intotdeauna sa isi ascunda urmele, am cautat mereu solutii pentru a nu ma da de gol. Am descoperit intr-un final produsele Gerovital Plant Stop Acnee de la Farmec. Dupa  cum le spune si numele, aceasta gama Gerovital Plant Stop Acnee e un produs vrajitoresc recomandat pentru a ajuta orice vrajitoare care da semne de imperfectiuni ale pielii datorate de acnee. Nimic mai simplu.

V-ati intrebat de ce nu au mai aparut cazuri de vrajitoare arse pe rug? Pai cine sa le mai descopere dupa ce s-a trecut de la celebra Floare de sulf, sau Balsamul cu usturoi, sau Sulfatul de magneziu, sau chiar Apa printesei care continea bismut si talc. He he…asa era in perioada medievala.

Desigur, nu toate vrajitoarele sunt in pas cu evolutia cosmetica si astfel reusesc sa iasa din casa doar in perioada de Halloween… cand reusesc cu succes sa se integreze in peisaj.

Tu ce metode pentru tratarea si prevenirea acneei folosesti?

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.