Anul acesta, cu ocazia Superblog 2013 , Vrajitoarea isi foloseste cu succes Flacara Violet pentru a face viata mai frumoasa oamenilor din jurul ei. Prin urmare, ce sfaturi mai bune sa primesti decat de la o veritabila vrajitoare cu nas carn, par roscat, pistrui si migniona…ca nimeni nu ar crede-o in stare sa faca asemenea minuni pe cate face cu doar un zambet si un pocnit din degete.

14. Blogging cu umor

Un blogger cu greutate mi-a zis de curand cand i-am spus ca “zbor oleaca pana la bucatarie” ca nu trebuie sa fac asta pentru ca, fiind vrajitoare, pot gati de oriunde. Hmm… ar putea sa aiba dreptate. Si totusi ciupercile alea pané au iesit foarte bune.

Si cand ma gandesc ca sunt o vrajitoare si pot sa fac orice ma apuca teama. Ma iau frisoanele numai la gandul ca in orice moment m-as putea da de gol. He he….Samantha avea dreptate. Inca ma intreb cum sa ii spun Morosanului ca sunt vrajitoare.

Ce spui? Sa spun asa cum a spus-o si Samantha? “I am a witch. A real broom-riding, house-haunting, cauldron-stirring witch.” ???

Eei… eu sunt o vrajitoare mai speciala. Of… Dar si Samantha era. Ei… Normal! Suntem rude.

Tu ce ai face in locul meu, draga cititor? Zau! Pune-te in locul meu. Ce ai face daca ai fi vrajitor sau vrajitoare?

Sa-ti spun un secret. Intr-o zi i-am dat Morosanului o parte din puterea mea si i-am zis toate cele despre statutul meu violet. Ma asteptam si eu sa faca ca in Bewitched: Sa gasesc vasele curate, gunoiul dus, poate niste curatenie sau o mica cina… Stiu! Cer prea mult, zau! El stii ce-a facut? Si-a facut o dublura ca sa aiba cu cine se juca cu gamepad-urile. Apoi a jucat table, apoi Ping-pong in sufragerie si de nicaieri a aparut un cos de baschet pe hol. Sincer….nu vreau sa stiu ce parere au avut vecinii. Singurul lucru bun care l-a facut a fost sa isi traga un abdomen cu patratele folosind magia. Nu mai spun ca de obicei mananca dublu decat mine…ei acum erau de doua ori mai multe farfurii murdare. Nu mai zic de gunoi si curatenie. Macar daca se mergea pe ideea: “Unde’s doi puterea creste”. Oh, dar nu! Cand i-am….le-am zis sa straga gunoiul si sa spele vasele, ei bine, m-am trezit ca sunt obositi si nu se simt prea bine si…..zau….chiar se uitase premisa ca o vrajitoare poate face totul instant? Ei…ce sa fac…l-am pus sa isi deleteze dublura si l-am pus la nani. Apoi am fugit la baietii mei favoriti imbracati in negru si am imprumutat Neuralizatorul si i-am sters toata amintirea asta Morosanului.

Si uite asa va trebui sa ii spun inca o data ca sunt vrajitoare.

Oi fi facut rau, oi fi facut bine…Nu stiu… Spune-mi tu. Eu ma duc sa imi iau o geanta de la Reeija pentru ca le-am povestit aceasta intamplare. Bine. Recunosc…i-am vrajit!

Vrajitoarea-ti recomanda sa citesti si alte provocari oferite de SuperBlog 2013.