Particip la Spring SuperBlog

Particip la Spring SuperBlog

…Soarele se iveste de dupa nori

Si tu zambesti noilor zori

Caci soarele-ti da stari de bine…

Si cu noi zori, primavaratice culori se anunta si la Superblog… de primavara. Da! Spring Superblog incepe in noul an dacic. Si ca la orice inceput de an…fie el si din vremuri imemoriale…trebuie sa zambim, sa tragem aer primavaratic in plamani si sa incepem ceva nou si frumos. Cum ar fi un Spring Superblog.

Asadar, Sa ne cunoastem! Sunt Andreea, sunt miniona si imi place culoarea Mov. Imi place sa scriu si sa ma documentez si la Superblog ma simt destul de in largul meu. Sper ca anul acesta sa reusesc victorioasa sa scriu exact cum imi doresc si rezultatele sa apara in consecinta. Vreau sa cunosti lucruri noi, draga cititor, sa zici cu entuziasm ca “pe asta n-o stiam”. O sa incerc sa presar peste tot lucruri noi si ca sa fie o primavara veritabila, flori parfumate. Imi propun sa Iti aduc primavara in monitor prin prospetimea lecturii si desigur creativitate. Iti voi povesti despre cum sa faci curatenie in cel mai amuzant mod, iti voi povesti despre casa mea calduroasa si frumoasa, despre florile din viata mea si cum ador sa le primesc, o sa razi din nou de mine de pseudo-priceperea mea la capitolul masini…si o sa calatorim impreuna in spatiu si timp de cate ori avem ocazia confectionand o poveste colorata…

Despre martisoarele mele vrajite ti-am tot spus. Iar daca vrei sa te invat sa faci martisoare… hmm….asta chiar ar fi o idee buna. Dar sa vedem…pana una alta…scriu la Spring Superblog 2016.