Poneii colorati sunt in mare voga astazi in universul copiilor. Peste tot vad fetite cu ponei dragalasi in brate. Altele, mai cu mot, sunt atasate de ponei si mai cu mot…unicornii…asa cum este si “sweet little” Agnes.

Poneii in viata mea nu au fost atat de prezenti. Poate si pentru ca pe vremea copilariei mele erau desene animate cu ursuleti colorati sau poate ca eram mai atasata de personajele cu forma umana din desenele animate. Imi amintesc faptul ca pe la 6 ani m-a dus tata la o plimbare cu poneiul…real. O fi fost la Zoo? Nu mai stiu, insa a fost o experienta tare faina. Pentru mine poneiul era doar un cal mai mic…un cal care nu crescuse. Pentru fetitele de azi, poneiul e un soi de “super calut mic si colorat si pufooooos si cu suvite”. Mai am o jucarie draguta din copilarie cu o trasura, o papusica printesa si un calut roz cu cheita care plimba trasurica la trap. M-a fascinat multa vreme acea jucarie, desi adoram papusa Ariel – mica sirena cu cheita mai ales pentru ca o puteam lua in cada cu mine.

Chiar daca in copilaria mea poneii nu se bucurau de o asa popularitate, cred ca ei sunt deja parte din copilaria multor copii mai mici sau mai mari. Nu demult am facut o fetita fericita cu un tricou pe care i l-am transformat din plictisitor in “super awsome”. Acum fetita e in SUA si poarta cu drag acest tricou.

Ei…lucrand la acest tricou am aflat ca poneii au devenit un trend, sunt gasiti in toate culorile si staturile si, in plus, sunt foarte pufooosi. Sunt si desene animate cu ei, se pot colora, pieptana, alinta… Si uite-asa am dat si peste super jocuri cu ponei. Pentru ca, dragul meu cititor… ca sa faci un lucu bine trebuie sa te documentezi, iar eu nu am vrut sa fac doar un simplu desen pe tricou.