Am inceput acest articol prin ianuarie, dar nu am apucat sa il postez. Il postez astazi dintr-un motiv anume si sincer nu credeam ca o sa il postez cu o astfel de ocazie. Asadar, astazi vreau sa vorbesc despre Omul care imi spune “Buna ziua!” numai mie.
Eeei…fireste ca nu-mi spune doar mie, dar e genul de om care nu saluta grupul ci saluta Oamenii din grup. Asta e unul dintre gesturile mici pe care le gasesc admirabile. Nu stiu exact cum as putea vorbi despre ceva fara sa-l denumesc, asa ca voi vorbi direct .
Este vorba despre un coleg de redactie care imi este foarte drag. Felul in care saluta atunci cand intra in redactie imi insenineaza ziua. De cand cu Flacara Violet, datorita lui, am devenit…”flacara violet”. Probabil m-au dat de gol imbracamintea si culoarea mea favorita. Intotdeauna ma amuza, iar vocea lui mi se pare linistitoare si calda. Nu numai eu il consider un adevarat profesionist. Are stilul jurnalistului clasic, unul care poate rezista interviurilor zilnice cu Ion Iliescu. Interviurile lui au un succes nebun. E un jurnalist fain si mi-as dori sa ajung la fel de buna candva (vise). Desi uneori face glume pe seama mea, il respect pentru ca ma face sa zambesc si imi da incredere in mine.
Stiu ca suna foarte pueril textul, dar de ce sa folosesc cuvinte pompoase cand ma pot rezuma la simplitate ?