Ei… exagerez si eu putin, desi concertul Trilogiei celor doua cuvinte a tinut putin mai bine de 3 ore. Miercuri am ajuns la concertul Taxi cu ajutorul lui Piticu. A fost o surpriza, totul spontan si pe fuga, dar am ajuns la ora 19 fix ( intr-un timp record de altfel) la Sala Palatului unde avea loc “Trilogia celor doua cuvinte”.

Pe scurt sau larg ce am facut acolo:

M-am indragostit de energia chitaristului Cantemir Neacsu caruia tocmai i-am dat add pe Facebook pt ca m-a impesionat mult.

Am asistat la cateva minunate spectacole acrobatice in aer si de flacari.

Invitati surpriza? Ohoo…tot show-ul a fost plin de surprize. A venit Brenciu, si Margineanu, si Smiley. Au cantat si ei putin, mai la misto sau mai pe bune, dar au fost sare si piper.

Acum…ketchupul a fost insusi Dan Teodorescu. Fiecare piesa a fost introdusa cum se cuvine: cu povesti, glume, mici ironii misogine…dar totul vesel si frumos,cum ii sade lui bine.

Si cand credeai ca se termina, de fapt incepea. Eu am zis: “Dar unde e trilogia?” Dupa ce si-au luat a revedere de credeam ca tin trilogia doar pentru ei, au pus-o inapoi pe o cantareeee…

Fireste, si Bis-ul a fost incantator. Inca 3 piese de final. Stam eu ca uitasera ceva. Lipsea una din melodiile mele favorite.

Eu sunt innebunita dupa “Ea inca ma iubeste” si “Jumatatea mea”, dar fireste ca le ador pe toate, motiv pentru care am petrecut o seara minunata in compania celor de la Taxi si a celor doua cuvinte ale lor.  Dupa 3 ore de concert, tare ma gandeam ca tot ce am nevoie este un Taxi sa ma duca acasa…. ca doar….sunt iubibila, nu?

 

Ei….si daca ei spun pe Facebook ca ne-au “furat” energia, eu le “fur” poza sa ilustrez si eu putin minunatul articol. Suntem chit, da?