Cu ocazia SuperBlog-ului am realizat un nou super-hit. Daca tot mi s-a mentionat sa nu scriu ceva de tipul tâgâdâm, tâgâdâm, tâgâdâm…(nu ca as fi intentionat) , apoi m-am gandit sa pun cateva versuri pe note muzicale. Ce a iesit poti urmari mai jos.

Asadar aici trebuie sa vina un disclaimer. Melodia este Only Hope – Mandy Moore, versurile le-am scris eu(stiu ca e cam scurt, insa atat era melodia de lunga), iar camera a fost manipulata de jumatatea mea care a rezistat eroic la notele mele inalte(dupa cateva repetitii deja se vedea ca sunt obosita…asta e). Montaj si editare…ei bine de data asta am scapat de ele pentru ca timp nu aveam prea mult si nici sigura ca am soft de editare in pc-ul acesta nu eram. Cert este ca am sperat sa iasa bine din prima ca sa nu stau sa il edtez si cred ca a iesit ok….altfel nu il urcam pe youtube…si sunt cam perfectionista la acest capitol. Stiu ca este sesizabil ca nu imi facusem vocalizele in ziua cu pricina, insa vecinul era suparat tare pentru faptul ca la o ora decenta(20) indraznesc sa cant o melodie atat de suava.

Asadar, prin acest “spot de campanie” imi depun candidatura pentru postul de blogger partener. Sper ca in calitatea mea de partener media voi da culoare si muzicalitate blogurilor participante. Imi voi folosi puterea magica de flacara violet pentru a alunga emotiile si a stimula creatvitatea. Si in plus, doresc sa multumesc tuturor organizatorilor, sponsorilor si chiar participantilor ca au avut rabdarea de a ma citi.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2014…si la anu’ ce-o sa vie…ei…mai vedem ce va fi la anul…