Primavara este anotimpul meu favorit. In Martie avem Martisorul, avem Ziua Femeii.  Si in plus, sunt nascuta in Martie, Sunt o multime de lucruri de sarbatorit primavara…nu numai in Martie, ci si in Aprilie si Mai. Insa ce sarbatoresc cel mai mult este felul in care primavara abunda in flori de toate culorile si parfumurile, flori care imi umplu sufletul de bucurie si energie pozitiva.

Trebuie sa recunosc faptul ca visul meu cel mai mare este sa imi umplu biblioteca cu pahare cu flori de primavara pe fiecare raft. Sa miroasa a poveste si vis si da! a Festival al Primaverii.

Ce-i drept, Morosanul meu a incercat o data sa ma impresioneze…sa imi indeplineasca visul. A inceput inca de la aniversarea noastra de pe 12 februarie si pana la ziua mea mi-a adus in fiecare zi cate un buchetel de ghiocei. Ba il gaseam pe pat dimineata, ba impreuna cu micul dejun, ba mi-l daruia cand ma duceam in sufragerie….ehee. A fost un gest super romantic si probabil ca daca ghioceii ar fi rezistat mai mult in apa, as fi reusit sa imi indeplinesc si visul.

A fost o adevarata provocare pentru el sa faca o astfel de surpriza si de atunci tot incearca sa vina cu idei noi pentru a-mi arata dragostea sa. A inceput recent sa se uite dupa flori online, ba chiar dupa florarii cu livrare la domiciliu. Ma incanta ideea de florarie online si ce poate fi mai fantastic decat un buchet de flori cadou…primit, fireste de la un curier de flori. Cum stiu ca vrea sa imi trimita flori? Pai i-am surprins browserul deschis si am vazut ce fel de optiuni cauta.

M-am gandit sa iti arat si tie. Era imposibil sa nu fie mov. Si daca asta e un lucru gresit, apoi eu nu ma dau inapoi. Iubesc movul, iar florile violet mi se par cele mai spectaculoase. Asadar a ales buchete de flori din lalele de culoare mov cu livrare in Bucuresti. Ce-i drept, nu as fi facut mofturi prea mari daca era pur si simplu vorba de buchete de flori din lalele cu livrare in Bucuresti, dar faptul ca sunt mov…sau si mov…ma face sa ma simt atinsa la coarda sensibila. Nu stiu ce planuri are cu acest buchet al Festivalului Primavarii, insa ma gandesc deja ca pe 1 Aprilie…de ziua Pasarilor…ne-am mutat impreuna…in cuibusorul nostru.

Lalele

Simbolizeaza iubirea sincera si nelimintata, ba mai mult, un soi de constanta si trainicie a sentimentelor, asta in ciuda diferitelor obstacole intalnite. Acest lucru ma face sa ma gandesc la cat de multa iubire primesc in schimbul iubirii pe care o ofer si la faptul ca laleaua copleseste prin felul in care transmite iubire, iar laleaua mov este tradusa ca semn al modestei. Ce inseamna asta? Simplu! Nu ai nevoie de atat de multe pentru a fi fericit. Iubirea noasta sa diferentiaza de altele prin felul sau de a fi, iar laleaua este fix floarea care sa scoata in evidenta sensibilitatea si delicatetea iubirii. Restul florilor care vin in componenta buchetului intregesc sentimentul de iubire si energie.

Ce-i drept, sunt deja nerabdatoare sa primesc acest Festival al Primaverii, aceasta simfonie de culori si sper sa reusesc sa nu ma dau de gol pana atunci… prea tare.

Articol redactat in cadrul Spring Superblog 2016.