Suntem doi nebuni îndrăgostiți și pasionați de experiente cu adrenalină. Am spus mereu că vrem să ne depășim limitele și de curând ne-am gândit să facem ceva cu adevărat inedit… să spargem monotonia.

Mi-e destul de frică de înălțime, iar ideea de a zbura este ceva extrem pentru mine. Știu cât de fascinant este pentru el să facă poze din aer, să zboare. Mi-a arătat asta când am zburat prima dată cu avionul. Radia de fericire și entuziasm. Așa că de ziua lui m-am gândit să las fricile deoparte și să aleg o “frică pe care o pot duce” și care ne poate duce în aer.

Inițial mă gândisem la un salt cu parașuta, dar mi-era teamă să nu leșin de la adrenalină. Ar fi o surpriză reală să îl surprind cu o evadare din cotidian de ziua lui. Am găsit un pachet care cuprinde o oră de zbor cu balonul cu aer cald și o experiență la alegere la Captive-Escape Room. O să îi placă la ne-bu-ni-e!

Suntem amândoi amatori de escape room-uri de mulți ani, ba chiar am scris adesea despre camerele de Escape Room unde am avut privilegiul să mergem. Iubim și filmele, iar acest escape room are mai multe camere cinefile dintre care să alegem, ceea ce îl face ideal. O să îl las pe el să aleagă camera din care să evadăm însă sunt aproape sigură că o va alege pe cea numită “The Gauntlet”. Este mare iubitor al filmelor Marvel și numai ideea de a intra într-o cameră în care trebuie să îl învingă pe Thanos îl va face să fie fericit. El este foarte bun pe matematică și logică, iar eu beneficiez de imaginație, atenție la detalii și viziune în spațiu. De aceea suntem echipa perfectă atunci cînd mergem în camere de evadare. Am reușit de câteva ori să doborâm și recorduri și ne intrigă în mod special aceste forme de petrecere a timpului liber.

Fericirea lui este cea mai importantă. Nu sunt o femeie perfectă și îmi asum faptul că uneori îl pun să facă lucruri de care nu are chef… deh… ca orice bărbat și orice femeie. Așa că încerc să mă revanșez uneori față de el și să îi mulțumesc că mă ajută cu treburile casnice și nu numai. De aceea cred că o să îi placă un astfel de cadou de ziua lui. În plus, am căpătat amândoi acest obicei de a ne cadorisi prin experiențe cu romantism. Este modul prin care ne manifestăm iubirea și încercăm mereu să transformăm și cea mai banală activitate în una inedită. Sunt sigură că va fi o plimbre de vis.

 

 

Adică…. numai gândește-te. Să cucerească cerul… în balon. E exact ca în povestea lui Jules Verne cu Ocolul Pământului în 80 de zile. Și asta e clar o aventură pe care o va povesti nepoților. Sunt sigură că va savura fiecare moment și va face o mulțime de poze. Ne vom face și noi doi poză, să ne-o punem în album și o vom semna în descriere cu textul “Experimentează viața!”. Primăvara ne va surprinde plăcut din balon, iar copacii plini de flori ne vor zămbi în poze. Panorama citadină a Bucureștiului ne va încânta cu siguranță și trebuie să recunosc că sunt deja nerăbdătoare să mergem la plimbare în balonul cu aer cald.

Întorcăndu-mă cu picioarele pe pământ… din visare… mă bucur că este inclus în pachet și faptul că toate transferurile sunt asigurate cu o masina Black Cab. Adică, dacă ne distrăm cu stil, să și mergem cu stil… he he.

Ce-i drept, o astfel de aventură ne va face pe amândoi mai fericiți, fiind o ocazie cu totul inedită și tare mă gândesc acum ce fain ar fi să facem cumva să organizăm și celebrul Trash the dress cu această ocazie. Hmm… Nu-i o idee rea deloc…

Articol redactat în cadrul competiției Superblog.