V-am zis, nu demult, ca am descoperit unul dintre cele mai faine bloguri ever. E vorba de Desenele Copilariei. Nu numai ca mi s-a urcat copilaria la cap, dar am inceput sa imi caut marile iubiri mai mult sau mai putin animate. Dupa ce v-am aratat un film din copilaria mea, va voi prezenta o productie Disney aparuta in 1939.

Are nevoie de introduceri? No..hai acu….E Disney… Cu toate acestea, in film se pare ca da.In realitate voi face prezentarile abia dupa ce urmariti scurtmetrajul.

 

Acest scurt metraj este unul clasic si foarte celebru. De ce? Pentru ca, dupa cum ati observat, desenul este plin de .celebritati cinematografice ale anilor de aur Apar in ordine cronologica: Greta Garbo, Mickey Rooney, Sonja Henie, Ritz Brothers , Shirley Temple, Clark Gable (cu Garbo), Charlie McCarthy, Stepin Fetchit, Roland Young, Lone Ranger calarind pe calul sau Silver, Joe E. Brown, Martha Raye, Hugh Herbert, Irvin S. Cobb, Edward Arnold, Katharine Hepburn, Eddie Cantor, Slim Summerville, Lionel Barrymore, Bette Davis, Groucho Ma, Harpo Ma, Mischa Auer, Joan Crawford ?i Charles Boye.

Unele personaje sunt asezate in roluri in care au jucat in realitate. Nu o sa intru in “deep background” al actorilor caricaturizati pentru ca am mai promis eu o data ca povestesc lucruri de-astea si am uitat.E de ajuns pentru astazi. Want more, google it or me kindly to write about :P.

Am gasit niste imagini absolut savuroase aici:


Eu am ramas fascinata de acest episod dragut. Voi?

La final: Thank you Mr Wiki and Mr IMDB and this cute blog