Orice vis poate sa se indeplineasca daca muncesti cu eficienta maxima. Intotdeauna am mers pe ideea ca daca esti determinat si calculat poti reusi sa-ti indeplinesti orice plan, chiar si cel al realizarii unei mici afaceri care sa creasca incet-incet si sa evolueze frumos in ceva din ce in ce mai valoros.

Insa banii nu pica din cer si uneori oricat de mult ai munci, profitul nu este atat de mare pentru a-ti permite sa treci la urmatorul nivel. Ei bine, atunci ai nevoie de un credit. Iar cea mai eficienta metoda de documentare si implicit creditare este o firma care reprezinta un portofoliu intreg de banci. Vorba ceea… de ce sa mergi din usa in usa, cand exista un om care stie despre tot si toate.

Mica, mica… dar voinica!

Si da, mica ta afacere de haine handmade este prospera, insa urmatorul nivel este un nou magazin, iar un credit bancar poate sa iti echilibreze putin cheltuielile pe perioada creditarii… Nu este cazul sa strangi cureaua la maxim pentru a putea plati achizitionarea investitiei… iar banii ii vei recupera pe parcurs. Acest mic ajutor financiar te poate motiva sa iti depasesti limitele si sa visezi chiar dincolo de planurile initiale.

Daca vrei sa faci un credit pentru investitii, gandeste-te totusi la fezabilitatea proiectului tau. Ar fi pacat sa moara inainte sa-i creasca aripi.

Stiu ca poti!

Visează… obtine cu AVBS o locatie de vis pentru magazinul tau si cine stie… poate doua locatii se vor transforma apoi in trei, patru, zece. Creditul de investitii iti permite sa iti dezvolti in continuare afacerea si este cumva destinat special pentru a te ajuta sa evoluezi.

Ai un proiect deosebit si intr-un fel unic. Hainele unicat se gasesc greu, iar intr-o era in care consumerismul este prezent la cote maxime, aceste produse pot fi considerate un fel de aer curat pentru cei care doresc altceva decat banalele “basics”. Deja te pot bucura ca ai o mica echipa alaturi de tine si atelierul de creatie vestimentara este mereu plin de idei numai bune de pus in practica. In online merge totul ca uns si planuiesti ca odata cu lansarea noului magazin sa creezi un site pe masura, in care vizitatorii sa isi lase cumva amprenta si sugestiile pentru noi creatii vestimentare.

Drumu-i bun… Vreau sa-l vad!

Sunt ferm convinsa de faptul ca o buna documentare poate sa te ajute in alegerea potrivita si astept cu nerabdare se ne intalnim peste cativa ani cu vesti bune-bune.

Articol redactat in cadrul Spring Superblog 2017.