Trebuie sa recunosc faptul ca nu am avut probleme ale tenului majore in timpul adolescentei in afara de cateva mici si banale cosuri, o etapa care a trecut de altfel rapid. M-am confruntat, insa, cu iritatii ale pielii si cu reactii la diverse fonduri de ten, motiv pentru care sunt foarte atenta la ce cosmetice folosesc.

Mama a lucrat multi ani in domeniul cosmeticii si imi spunea adesea ca trebuie sa evit cat mai mult timp machiajul pentru ca el imi va sensibiliza treptat tenul. Si intr-un fel sunt de acord, dar sunt tanara si tentatia de a folosi farduri este mare. Totusi, in timp, pielea se deterioreaza… deja am riduri fine …pe care numai eu le vad…si inca nu am 30 de ani. Prin umare nu e cazul sa folosesc creme extrem de puternice.

De aceea m-am gandit mereu ca produsele dermatocosmetice sunt menite sa mentina tenul frumos cat mai mult timp. Este greu sa gasesti o crema care sa aiba grija ca pielea ta sa ramana tanara. Am auzit adesea despre diverse creme care mai mult faceau rau decat reparau.

Si decat sa imi pun tenul la incercare am sunat-o pe mama sa o intreb. Stia ea ce stia cand mi-a recomandat FarmecGerovital H3 Derma + reprezinta prima gama anti-age din lume si este mostenirea lasata de Ana Aslan catre toate femeile care doresc sa previna imbatranirea tenului. Gerovital este Doctor în Frumusete si are grija de pielea mea.

Si mama s-a bazat de-a lungul anilor tot pe produsele Farmec si pielea ei este la fel de catifelata asa cum era atunci cand eram copil si o mangaiam si alintam non-stop(si ii cantam “Mama, Tu esti cea mai frumoasa din lume/Mama, Tu mi-ai dat o viata si un nume”). O data a fost oprita pe strada de o tipa care facea un chestionar si cand si-a spus varsta, intervievatoarea i-a replicat ca nu poate face chestionarul decat la persoane sub 35 de ani. Asta, da, compliment! Si asta, da, efect Farmec!

Am patit-o si eu recent, dar la banca. Zau nu a fost rau sa merg la banca si casiera sa ma intrebe daca vreau sa imi faca un card de student.

Tu ai avut astfel de experiente?

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2014.