No daca-i musai, musai sa fie…eu cu politica nu le am…asadar, va previn…

Mare tam tam, mare a fost in Club A la Prima Dezbatere intre bloggeri si politicieni. Unii politicieni au cedat psihic, altii au dovedit ca nu le e frica de nimic. Asta a fost inainte de alegeri.

Acum, ca au trecut alegerile, blogurile politicienilor ce mai fac? aceasta a fost Dezbaterea de azi. Fireste ca s-au imputinat cele doua tabere, dar au fost indeajuns de mari incat sa se poarte o discutie interesanta. Politicienii prezenti au fost Sebastian Bodu si Dan Dumitrescu. Printre bloggerii prezenti s-au numarat(scuze, dar nu am memoria numelor) : Inconstantin, Buddha, Lovingvama, Marie jeanne , eCostin, Vasile Gafton, Nihasa si Vlad Bogos etc…(am adaugat persoane. Ii multumesc lui Vlad Bogos). Totul a fost moderat ca de obicei de Horea Badau, ardeleanu’ de serviciu.

Azi dezbaterea a fost transmisa in direct si la Radio Linx, radioul meu de suflet.

Bublema principala a fost: Domnilor politicieni, va pastrati blogul si dupa alegeri? A evoluat blogul dv. in aceasta perioada dintre cele doua dezbateri?

Poate ca as plictisi sa reproduc chiar toata discutia. Personal imi pare sincer rau ca voturile castigatoare nu au fost de partea politi-bloggerilor nostri. Tema prezentei la vot s-a discutat intens. Sau mai bine zis cea a lipsei prezentei la vot a romanilor, in special a bustenilor. O alta discutie interesanta s-a purtat pe tema campaniei bloggerilor “Hai la vot!” . Despre Cristealizari si cele 5 motive de a merge la vot s-a vorbit de asemenea.

Observatia mea din prima tura de dezbatere s-a dovedit justa in cea de-a doua dezbatere. Daca la prima aproape toti bloggerii beau bere si toti politicienii beau apa plata, inevitabilul s-a produs. Politicienii au intrat in randul bloggerilor band bere. Aici ma refer la Dan Dumitrescu, deoarece Sebastian Bodu a plecat mai repede din cauza unor “brubleme” nu stiu de care si nu ma bag. E de apreciat ca a venit. De ce? Pentru ca pe blogul sau a zis ca nu va veni si chiar imi parea rau ca nu vine.

Nu m-am gandit deloc sa fac o retrospectiva completa, dar am vrut sa scriu cateva cuvinte despre asta. Am plecat de acolo cu o multumire in suflet si aceea ca in sfarsit am inceput sa am curaj sa spun ceva…azi o vorba, maine doua, pana creez lumea noua…

P.S. (ca vad ca e la moda): Azi am primit mail de confirmare ca am trecut de prima etapa la Bursele Europa FM si ca ma asteapta la interviu. Din 116 persone au ramas 30…si eu sunt intre ei. Nu stiu…am ceva emotii…sa ma ajute Dumnezeu, caci radio vreau in viata.

Gata…ca prea multe uri am introdus astazi.