Un ceas mi-a atras atenția și obișnuiesc să îl port cu plăcere mai ales când merg la vizionările de filme. Ciudat, nu? Mai ales că nu obisnuiesc să port ceas prea des pentru că nu prea sunt pasionată să am ceva prins la încheietură.

Am ales un ceas de damă Fossil care este în egală măsură un Smartwatch. Asta înseamnă că este un ceas digital care se conectează la telefonul mobil și are o mulțime de aplicații și funcții în plus față de ceasurile clasice.

Pe lângă ora și data, un smartwatch îți poate arăta pulsul și poate juca rol de pedometru și te alertează dacă ai primit un apel, un sms și chiar un email. Acest tip de ceas îți afișează starea vremii și deține multe alte mici gadgeturi care îți pot ușura viața.

Evident, nu este “Jarvis”, însă pe mine mă încântă pentru că îl pot folosi și drept o unealtă de marketing. Hai să îți povestesc.

Inițial nu eram în căutare de ceasuri de damă, însă am dat într-o zi peste un site care făcea teme customizabile pentru ceasuri inteligente. Era o provocare care mă fascina și eram curioasă câți dintre cei care vizitează acest site sunt cinefili. 

Cum merg în fiecare săptămână la cinema pentru a viziona cele mai noi filme, am realizat că o metodă inedită de promovare este cea a popularizării unei teme de smartwatch cu filmul în cauză. Și astfel alături de iubitul meu ne-am apucat să ne personalizăm experiența la film cu o tema de telefon adaptată momentului. Ne încântă faptul că putem pune la dispoziția tuturor pasionațiolor teme de telefon și în plus, aceste teme ne complementează și îmbrăcămintea. Deși știu că sunt o mulțime de oameni care au o mică colecție de ceasuri clasice, însă un smartwatch poate avea mii de fețe și se asortează practic cu orice outfit.

Stilul vestimentar contribuie și el la întregirea unei imagini care prinde viață datorită unui ceas cu personalitate. Pe jumătatea mea acest gadget l-a ajutat să înțeleagă mai mult cât de importantă este implicarea și acest mic detaliu ne-a făcut cinste și o impresie pozitivă în partea distribuitorilor de film.

Am ales pentru mine modelul SmartWatch Polar Vantage pentru că îmi plac designuirile clasice și liniile fine. Fie că sunt îmbrăcată elegant, fie că abia am ieșit de la sală, ceasul se adaptează look-ului meu și îmi oferă opțiunea de a crea aceste teme fascinante. Un ceas se poate adapta și la outfitul tău. Dacă ai un look modern, poți alege o curea metalică, dacă ai un look tomnatic, ai putea să îl acesorizezi cu o curea de piele maronie.

Un ceas face parte dintre obiectele de mare preț pentru orice om din categoria “puțin, dar de efect”. Mă încântă mai mult ideea de ceas la mână de când am început să realizăm aceste teme deosebite. Este un motiv în plus pentru a te încuraja să vezi un film? Răspunde-mi în comentarii.

Până data viitoare… vizionări plăcute și atașamente față de ceasul pe care îl porți la mână.

Articol redactat în cadrul competiției Superblog.