Nici nu ma trezesc bine, deschid pc-ul si ce sa vezi: Mass-uri de forma “Stie cineva unde gasesc subiectele de la bac?” . Uof Doamne! Era deja ora la care toate site-urile de stiri le publicasera.

Sa nu te enervezi cand primesti inca un mass asemanator de la alta persoana? Culmea care studiaza jurnalismul(deci stie sa caute informatii)

Mai demult(acum multi ani) aveam prin lista persoane care dadeau mass-uri cu “Are cineva melodia X?” De multe ori erau manele. Fireste ca acum ori sunt la ignore, ori m-au bagat ei la anti-mass. Dar nu exista ODC sau Torrents? Cele mai tari raspunsunsuri au fost: “am odc, dar nu stiu sa pun huburi si sa caut” sau “am odc dar mi-e lene sa dau “, sau chiar ” ce sunt alea torente?”.

Ma mai trezesc adesea cu “Ai programul X?”. Cu asta deja m-am obisnuit pt ca oamenii stiu k eu le am pe toate, dar e stresant. Si nu mai zic cand ma intreaba unii cum sa “arda” un cd.

Mai sunt alte persoane care dau mass cu ” Ziceti-mi un film tare” . Despre acestea nu pot spune decat ca sunt persoane f f plictisite.

In concluzie:

Aici pe realitatea.net e subiectul de la Lb Romana.

Muzica nu prea mai am. Am mai mult negative in pc….si pe alea le dau cu bani daca e…

Iar programe dau la discretie si doar daca nu sunt mass-uri.

Recunosc, nici eu nu m-am nascut stiind toate astea, dar macar am avut curiozitatea sa caut si sa ma documentez.

Gata! Am zis! (M-am descarcat)

PS: Defapt sunt trista ca nu am mers mai departe in lupta pentru Bruselele Europa Fm. Eeh…asta e. Chiar si in eseul de motivatie am scris ca daca nu ma primesc ei, tot in radio o sa ajung.