De cand ma stiu am avut picioare micute. De cand o stiu, si Cenusareasa le-a avut tot micute. Si nu o sa uit niciodata aceasta frumoasa scena din imaginile urmatoare:

Asa am concluzionat ca si Cenusareasa are aceeasi problema ca a mea. Fiindca poarta masura 34,nu isi gaseste niciodata pantofi pe masura ei exacta, iar in seara cu pricina, nasa ei de botez a avut la indemana doar pantofi masura 35…care este masura minima la multe magazine de pantofi…unde pui ca masura minima la altele este 36…deci 34 este un vis frumos. Prin umare, am elucidat problema pantofului Cenusaresei. Asadar, Cenusaresei i-a alunecat pantoful din picior pentru ca era putin cam larg.

Ce-i drept…o inteleg pe Cenusareasa, intotdeauna m-am luptat cu aceasta problema. De aceea am ajuns sa port mai mereu pantofi achizitionati de la magazine de copii(care nu ma incanta) sau pantofi de masura 35, dar cu bareta…ca sa fiu sigura ca nu imi cad din picioare. Am incercat si cu branturi, insa am sfarsit schiopatand cu bataturi in talpa. Problema mea este si ca am piciorul subtirel…iar sandale nu prea am care sa imi vina ok. Ehee…o mica aventura numita…”Caut pantofi si nu gasesc”.

Si nu are sens sa imi mai caut vreo scuza. Dupa episodul de la bal, Cenusareasa a gasit solutia si a inlocuit pantoful ramas. A prins o promotie la pantofii de dama la magazinul de pantofi Carmine Shoes. Si ce pantofi stiletto au fost sa fie. Marele Duce nu si-a dat seama ca pantoful a fost cu un numar mai mic…deci potrivit perfect piciorului Cenusaresei, iar printul si-a gasit sotia. Si vorba ceea…au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Mie mi-a ramas un singur lucru de facut. Port masura 34, iar la Carmine Shoes am gasit mult ravnita masura. Nu o sa ma las pana nu iau tot site-ul la puricat si imi voi alege cei mai frumosi pantofi masura 34 pe care ii gasesc. Merit din plin sa imi relaxez piciorusele in pantofi pe masura lor. Merit din plin sa nu mai fac echilibristica si inot la ora de defilare. Si merit sa ajung acasa fara bataturi si umflaturi.
Pantofii potriviti te pot duce oriunde, iar unii mai speciali…rosii de preferat…te pot ajuta sa zbori chiar si dincolo de curcubeu.

Text scris in cadrul competitiei Spring Superblog 2016.