Am privit cu scepticism aceasta carte de sucuri si nectare. O mica eroare de taste a adus-o la mine in loc de cea cu sosuri pe care o visam. Dar in momentul in care am avut curiozitatea de a o si deschide, am realizat cat de utila este aceasta carte.

Asadar…te invit la un suc si o poveste despre Cartea Sucurilor si Nectarelor. Cartea este cuprinzatoare si iti ofera cate o reteta de suc pentru fiecare zi a anului. Sucurile sunt organizate dupa ingredientele principale si trebuie sa recunosc ca au niste denumiri chiar tentante. Paginile sunt colorate in culori pastel si decorate cu imagini de sucuri delicioase. Mi s-a parut incredibil si faptul ca exista un index care imparte sucurile dupa actiunile terapeutice pe care isi fac efectul. Exista stelute care iti arata ce valoare energetica sau terapeutica are fiecare suc.

image

O cura de sucuri de fructe si legume nu strica niciodata, mai ales primavara, cand imunitatea este scazuta. Acum nu imi ramane decat sa imi iau un storcator de fructe si sa pun in practica retetele astea. Si zau, arata la fel de tentante ca niste coctailuri 🙂

Acest articol face parte din campania vALLuntar ini?iat? de Grupul Editorial All, cu sprijinul Romsilva ?i este în c?utare de cel pu?in 15 comentarii pentru a planta un pomi?or.