Cadourile personalizate sunt cele mai frumoase amintiri pe care le poți oferi celor dragi.

În ultimii ani am dezvoltat o întreagă teorie despre cum se pot face cadourile perfecte și cum poți ajunge să oferi un cadou perfect cu orice ocazie. Iată un scurt ghid în acest sens:

  1. Gândește-te întotdeauna la o culoare. Dacă începi cu o culoare preferată ai mereu un punct de plecare în cadoul pe care intenționezi să îl faci.
  2. Ia în considerare primele 5 lucruri pe care le știi despre acea persoană. Hai că nu este greu. Dincolo de culori, poți determina stilul persoanei, dacă e pasionată de sport sau poate de muzică simfonică. Nu uita că și umorul poate constitui o calitate pentru unele persoane.
  3. Toată lumea colecționează ceva sau are hobby-uri. Ține cont de ele și ajută-l în completarea colecției.
  4. Ia în calcul vârsta celui pe care îl cadorisești. Poți face cadou o carte pentru un copil sau poate poți oferi o carte pentru mama.
  5. Mergi întotdeauna pe ideea de a face un cadou personalizat. Cele mai frumoase cadouri se referă întotdeauna la persoana cărora le sunt destinate. De aceea o carte personalizată poate constitui un cadou ideal.
  6. Renunță la cadourile de duzină precum produse cosmetice sau eșarfe. Sunt situații excepționale atunci când o cosmetică este apreciată, iar atunci este pentru că acea persoană chiar folosește acel brand și produs cosmetic. Nu poți știi cu siguranță dacă persoana este alergică la o anume cremă sau un parfum îi displace profund. De ce să riști. Și nupoți merge pe ideea că toată lumea folosește săpun sau gel de duș. Fiecare are gusturile sale.
  7. Nu arunca niciodată cu banii, însă nu lua nici un cadou mult prea ieftin. Gestul contează, însă dacă nu deții un buget pentru cadouri poți intotdeauna sa optezi pentru un cadou handmade.
  8. Gândește-te la reacția celui care primește cadoul. Dacă cadoul nu te impresionează pe tine, atunci sunt câteva șanse să nu fie nici el prea impresionat.
  9. Gândește-te la utilitatea cadoului. Un cadou practic sau de care acea persoană are nevoie este întotdeauna unul mai potrivit decât unul lipsit de personalitate.
  10. Fie că faci cadouri familiei, fie că faci cadouri prietenilor, cadourile trebuie întotdeauna să spună ceva despre tine. Iată mai jos câteva cadouri care mă fac să zâmbesc și acum, deși le-am dăruit de ceva vreme.

Articol redactat în cadrul competiției Superblog.