Brublema zilei se intoarce dupa o luuunga absenta. Ultima brublema a fost postata pe blog prin mai 2010, insa ultima brublema originala, de la mama ei, a fost postata undeva prin iulie 2008…atunci mi-am luat vacanta si am mutat brublema pe blog. Ea a inceput in Aprlie 2007, la initiativa lui Sache. Toata activitatea mea brublemistica o poti gasi aici daca ai timp si te pasioneaza. Recunosc faptul ca nici eu nu mai stiu ce am scris.

Dar sa trecem la brublema de azi. Ia sa dam citare:

“Potrivit unui nou studiu, persoanele care au în dormitor lenjerii sau alte obiecte mov au parte de cele mai multe ?i mai intense partide de amor.”

Nu puteam ignora aceasta stire. Cum as putea cand am aflat ca movul/ violetul aduce mai mult spor in viata…si in pat. Pe locul 2 se afla rosul, iar cele mai putin incitante  culori sunt gri, bej si verde.

Adevarul este ca violetul are o energie si o senzualitate ascunsa, Nu mai stiu daca ti-am povestit despre semnifcatiile acestei culori, insa pot sa iti spun, asa, pe scurt, ca inseamna putere, belsug, speranta, viitor, creativitate, curaj, sacralitate, mister…
Sa vedem acum cum vor creste comenziile de lenjerii mov. Eu una am de la Ikea un set superb….mov.
Mai multe aspecte ale stirii pe poti citi aici.
No….pana data aviatoare…nu va puneti brubleme…vi le pun eu :p