Salut! Brublema a revenit. Dintre toate brublemele care ne mangaie frumos pe crestet zilele astea, am ales sa va spun despre inventivitatea romanilor dornici sa viseze cai verzi pe pereti. “Praful vaginal “Tantum Rosa”, noul drog al tinerilor” scrie pe Citynews . De cand cu inchiderea magazinelor “de vise ” , se pare ca farmacistii clujeni s-au trezit ca tot mai multi tineri(nu tinere) cumpara acest produs.

Mai mult, pe multe bloguri si forumuri se gasesc impresii despre folosirea in scopuri relaxante a produsului.  Pentru o femeie nu e dorit contactul cu ele in mod normal…dar uite ca barbatii le iau ca pe bomboane…

Sursa:   bodyharmony.roSi daca tot vorbim de bomboane, ma mir ca nu se discuta inca pe net de un alt produs similar. Hai ca “Tantum Rosa” este un nume decent pentru un produs feminin, dar vreau sa ii vad pe barbati cumparand “Femigin” . Spre deosebire de “Tantum Rosa”, care este inodor, “Femiginul” are si miros de mentosane….it’s the new flavour! La chimie nu prea ma pricep sa va spun daca compozitia e aceeasi(la prima vedere este diferita), asa ca nu va recomand sa incercati nimic.

PS: Aviz amatorilor de senzatii tari. Atat “Tantum Rosa” cat si “Femigin” sunt produse destinate exclusiv vaginului. Daca sunt folosite in alte scopuri pot distruge organismul(in special stomacul), fiind extrem de toxice . Va recomand cititi articolul de pe Citynews pentru mai multe informatii.

Sursa foto

Praful vaginal Tantum Rosa, noul drog al tinerilor