Azi cred ca am o boala cu autovehiculele…uite ce zice Brublema de azi:

Un american s-a bazat exagerat de mult pe GPS-ul din dotare si si-a distrus autobuzul trecand pe sub un pod prin care nu incapea.
Povestile cu europeni care sunt trimisi pe calea ferata de catre GPS-ul in care au prea multa incredere palesc in fata pataniei unui sofer de autobuz din Seattle. Acesta si-a pus intreaga incredere in indicatiile sistemului GPS si a intrat cu toata viteza pe sub un pod a carui gura de intrare era cu un metru mai scunda decat inaltimea autobuzului.

Evident, acoperisul acestuia a fost distrus complet. Foarte interesant este faptul ca podul era semnalizat, existand cateva indicatoare amplasate anterior intrarii care aratau inaltimea maxima pentru automobilele care pot trece prin gura acestuia, plus un semafor pe care soferul nu l-a luat in seama. Soferul distrat a primit o amenda de 154 de dolari, pasagerii autocarului – o echipa feminina de softball – alegandu-se cu cateva rani usoare.

http://www.newsreport.ro/articole/NoComment/1477230/S-a-luat-dupa-GPS-si-si-a-distrus-autobuzul.html ___________________

GPS-urile astea provoaca numai ameteli…daca acum ceva timp am fost plimbata printre blocuri jumatate de ora de un tip care voia neaparat sa ma aduca acasa pana in fata blocului…brublema e: ca sa ajungi la blocul meu cu masina tre’ sa te plimbi prin cartier ca intr-un labirint in forma de spirala…nu era mai simplu sa la lase sa o iau pe o mica alee care ma aducea acasa fara ocolirea aceea? He he…Acu americanul asta e si mai ametit…

GPS-ul nu are ochi…se pare ca nici soferul american…