Dupa 1 Aprilie, caci o fost de curand, am ramas cu impresia ca toate stirile sunt glume…bune…sau nebune.  Asa si cu stirea de azi.

Plotul suna cam asa: “Cei care nu au implinit 18 ani risca sa nu mai poata cumpara bauturi carbogazoase. Ideea i-a venit unui deputat din opozitie, care va depune la Parlament o initiativa legislativa in acest sens.

Astfel Romania poate deveni prima tara din UE care interzice vanzarea de sucuri carbogazoase minorilor.

 

Dar eu nu inteleg. Asa cum functioneaza “m-a trimis tata sa iau bere/tigari” va functiona si pentru chestia asta. Da, nu sunt sanatoase pt nimeni, dar e o lege fara sens. Problema de dependenta tot de la parinti vine. Am fost la multe petreceri unde a trebuit sa beau cola pt ca nu aveau nici un suc fara acid. La naiba, am patit asa ceva si in cateva cafenele. Eu cum nu beau cafea….si nici acidulat…nu am prea avut optiuni.

No…am o teorie. Politicienii propun astfel de legi retardate pt ca nu au citit legislatia si nu stiu efectiv ce contine ea,dar stiu ca trebuie sa isi faca norma de legi propuse, asa ca inventeaza legi desre care sunt siguri ca nu au fost pana acum incluse in legislatie. Tadaa!!!

Stirea o gasesti acilishea daca vrei sa citesti mai multe despre