Nu stiu cum s-a nimerit, dar pe 16 martie este chiar ziua de nastere a jumatatii mele. Face o varsta faina si doresc sa ii fac un cadou pe masura, poate un cadou pentru birou… sa vad. El imi face mereu cadouri dragute si utile si sunt deja nerabdatoare sa aflu ce imi va face el cadou pe 20 martie, cand este ziua mea. Ii place, ce-i drept, sa-mi faca cadouri atunci cand nu ma astept. Nu stiu cum le alege, inca este un mister pentru mine, insa reuseste sa ma surprinda placut.

Am fost mereu adepta cadourilor bine gandite, a cadourilor care se potrivesc celui care le primeste si care ii sunt utile. Asa sunt eu, insa nu imi pot imagina sa iau un cadou de complezenta, doar ca sa dau ceva din obligatie. Pana si martisoarele le ofeream profesoarelor dupa personalitate si materia predata.

De cateva zile incoace ma aflu intr-o goana nebuna dupa cadou. Vreau sa gasesc ceva special. Mi s-a luat de cadourile gasite prin toate magazinele, cadouri clasice, cliseice si de multe ori de prost gust.

Doru merita un cadou cu stil, merita sa primeasca, pe langa toata iubirea mea, o multime de cadouri de calitate, care sa reziste in timp si sa ii reaminteasca de fiecare data cat de mult il apreciez. Imi doresc sa ii ofer un cadou care sa nu stea in dulap sau pe care sa se puna praful.

Tot cautand pe internet am dat peste o pagina care m-a surprins intr-un mod placut. Desi consider ca un magazin exclusiv barbatesc este plictisitor, asa cum si barbatii cred acest lucru despre cele exclusiv feminine, ei bine, m-am bucurat sa gasesc pe MyMan.ro o colectie de obiecte pe care si eu mi le-as dori. Insa nu este despre mine aceasta zi, ci despre ce as dori sa ii daruiesc lui Doru de ziua lui.

Nici nu se pune problema, unui amator de gadgeturi, precum el, i-ar placea enorm sa primeasca o husa din piele pentru tableta. E frumoasa, chiar chic si este de calitate…si in plus, lui Doru ii place enorm aceasta nuanta de albastru.

Sunt sigura ca i-ar prinde bine o servieta din piele. Recent mi-a marturisit ca isi doreste o geanta micuta si totusi incapatoare.

De cate ori iese cu amicul lui bun, Florin, se apuca de jucat table.  De aceea m-as bucura sa ii daruiesc un set adevarat de table… pentru momente speciale 🙂

Mi-s dori sa ii fac cadou un set de scris retro. Bine… recunosc… mi l-as dori pentru mine. Si un glob pamanesc, si statuetele de bronz….si, si setul de pizza…ooh… ce fain e.

Ei bine, cadouri deosebite am gasit, urmeaza acum sa vad unde le pitesc pana la ziua aniversarii cand  le voi darui cu toata dragostea.

No…gadgeturi incorporate in stil vintage daca as mai gasi, l-as face pe Doru fericit la maxim.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2015.