Imi place nespus profesionalismul Realitatii. Chiar isi fac treaba bine in calitate de jurnalisti, dar uneori o mai iau si pe aratura. Un exemplu il puteti urmari mai jos.

[vodpod id=ExternalVideo.775044&w=425&h=350&fv=]

In alta ordine de idei, tin sa cer scuse cititorilor ca nu am ma postat in ultimul timp. Idei am avut, dar timp ioc.  E sesiune si nu prea ma mai pot concentra si pe alte chestii.

As fi vrut sa scriu astazi despre Ceausescu. Sa ii urez La multi ani post mortem.  Ar fi implinit 91 de ani.  Drept urmare nu voi da copy paste din 2 articole zarite azi in presa, ci va voi invita sa le cititi. Imi place ca sunt documentate si au continut. Astfel, in Adevarul puteti citi Partizanii lui „înainte era mai bine“ si Arta la curtea lui Ceau?escu , doua artcole interesante. Nu sunt nostalgica dupa el, nici macar nu prea am apucat sa cunosc perioada aceea, dar sunt curioasa cum ar fi.

Mereu ma intreb cum ar fi fost daca nu ar fi fost Revolutia sau Ceausescu nu ar fi fost impuscat. Oare Ceausescu ar fi avut blog? Cum ar fi aratat blogosfera comunista? Am mai tratat subiectul aici.