De cand ma stiu, am apreciat lucrurile facute manual.

Daca nu am reusit sa le realizez eu manual, am incercat intotdeauna sa gasesc mici cadouri care prin unicitatea lor sa duca bucurie purtatorului. In aceasta categorie intra si bratarile din piele impletite pe care le poti lua de obicei cand pleci intr-o vacanta de la obiectivele turistice din drum. De fiecare data cand am avut ocazia m-am oprit si am luat un astfel de suvenir pentru mine si eventual, daca eu deja aveam una la mine, pentru prietenii mei apropiati. Eram sigura ca ar fi apreciat acest mic simbol al prieteniei mele. Bratara simbolizeaza legatura dintre noi, iar acest gest m-a ajutat intotdeauna sa nu uit de oamenii frumosi din jurul meu , chiar si atunci cand ma aflu la mare departare, in calatorii.
In ultimul timp nu am avut atat de multe excursii in afara orasului si, in concluzie nici atat de multe ocazii pentru a cumpara bratari pentru cei apropiati si pentru mine. Daca stii unde sa cauti, poti da si peste portofele de dama foarte dragute. Si ce-i drept, planuiesc sa imi iau un portofel nou.
Privind bratarile mele, mi-am imaginat cu ochii deschisi ca sunt la Castelul Peles si ca admir cetatea veche, mi-am imaginat ca sunt in Bulgaria la Capul Kaliakra si dupa aceea, mi-am imaginat ca pot cumpara astfel de bratari din intimitatea casei mele fara ca prietenii mei sa stie daca am ajuns sau nu prin orase indepartate sau prin cetati pline de istorie. Am descoperit ca nu este necesar sa visez cu ochii deschisi pentru a cumpara bratari pentru mine si de a continua sa fac mici cadouri indiferent de ocazie.

Bratara mea

Inca port o bratara pe care am primit-o cu cativa ani in urma, si da, imi place pentru ca imi aminteste de persoana care mi-a daruit-o. Indiferent daca esti in cautare de bratari pentru femei sau barbati, iti doresti garantat o bratara de piele deoosebita. Avantajul unei bratari din piele este personalizarea ei. Bratara poate fi impletita, poate fi cu tinte, cu capse, cu snur sau cu strasuri. In acelasi timp, ea poate fi simpla, dubla sau chiar tripla. In final alegerea unei bratari tine de gust, de impresia pe care ne-o lasa bratara in legatura cu persoana apropiata care o va primi in dar.
Sunt realmente fericita ca nu trebuie sa merg pana in Bulgaria pentru o bratara pe care sa o fac cadou.

Tu ce bratari din piele ai?