Iti povesteam deunazi despre cat de frumoasa mi se parea mama in rochie de mireasa. Si trebuie sa recunosc faptul ca pastrez cu sfintenie rochia ei de mireasa. Cel mai mult si mai mult mi-a placut ca nunta alor mei a fost organizata in aer liber, intr-o zona rustica, aproape de munte si padure. Aveau tot spatiul din lume sa dantuiasca, mesele nu erau asezate asa inghesuite si natura oferea un decor feeric.

000190

Sincer, cand m-am gandit prima data ca voi ajunge si eu in postura de mireasa si mi-am dat frau liber la imaginatie pentru a-mi planui nunta ideala, am luat albumul foto si am realizat cat de mult imi doresc ca acest eveniment memorabil sa aiba loc in mijlocul naturii… si vorba unui poet necunoscut… “soarele si luna,/mi-au tinut cununa/ Brazi si paltinasi. /I-am avut nuntasi”. Vorbesc asa ca si expresie… ca la nunta mea nu va cadea nici o stea…

Tata si-a dorit mereu sa imi fac nunta in curte, la casuta de la tara, insa sa fim seriosi, unde sa strangi atata lume intr-o curte micuta…iar de cazarea tuturor nici nu mai vorbesc. Tata imi povestea ca la nunta lui…dimineata, dupa ce a reusit sa numere darul, s-a dus si el sa doarma pe undeva…cum in casa era plin, s-a dus in hambarul plin cu fan, gandindu-se pe buna dreptate ca nimanui nu i-a mai venit ideea asta, si ghici de cine s-a impiedicat. Taman unchiul, proprietarul casei si gradinii dormea acolo. Replica sa a fost memorabila: “In propria casa nu mai am loc….dar nici in fan nu ma lasati sa dorm?”

Si uite asa am inceput sa ma uit in stanga si in dreapta unde la munte se poate organiza o nunta ca in povesti in aer liber. Unde se poate organiza o nunta daca nu in Brasov…pe undeva.

Si m-am gandit ca imi trebuie o pensiune draguta in Brasov sau poate sa gasesc vreun hotel de 4 stele in Brasov care sa imi indeplineasca toate cerintele.

Am dat peste superbul Complex turistic 3 Stejari, un loc frumos si pitoresc, care din dorinta evenimentelor perfecteorgaizeaza cele mai frumoase nunti in aer liber din zona.

Locul arata fenomenal si deja ma imaginez dansand si plimbandu-ma prin gradina alaturi de invitati si de jumatatea mea, fireste.

Imi doresc ca nunta sa aiba loc intr-o seara de la inceputul lui Iunie… bine recunosc…mi-ar fi placut in Mai, insa am inteles ca aduce ghinion. Insa mie imi plac foarte mult florile(mai ales cele de primavara) si imi doresc sa fiu inconjurata de cat mai multe. Visez sa imi fac singura invitatiile si marturiile. Meniul va fi unul rustic si nu foarte pretentios. Imi doresc mult ca lumea sa se simta bine si relaxata, iar after-party-ul propus de proprietari, cu masa informala si foc de tabara mi se pare de-a dreptul feeric. Doru deja isi imagineaza salivand la o masa campeneasca cu mici fripturele la gratar, sos din ala bun cu smantana si usturoi, cartofi prajiti la tuci si super bulz dn mamaliga si branza de burduf. Am mai multi prieteni care vor sa imi cante la nunta sau sa fie DJ…deci si muzica e asigurata. Ei…si daca cineva ar canta “Nunta de flori” va fi totul perfect.

Deja incep sa planuiesc totul cat mai in detaliu…ca nu se stie cand voi primi acel inel perfect din toate punctele de vedere.

Pana atunci imi voi petrece cateva zile la munte la Complexul Turistic 3 Stejari pentru a ma relaxa si a sorbi din frumusetea naturii.

Daca si tu cauti Cazare in Brasov, iti recomand cu mare caldura locul acesta rupt din rai.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2015.